~38~

130 6 3
                                    

-Pot să fie mai enervanti de atat?*imi sopteste la ureche baiatul de langa mine*
Chicotesc si imi ascund capul mai tare in pieptul lui Nikolai. Nasul lui este ascuns in parul meu roscat, iar mainile sale imi umblau pe corpul deja binecunoscut. Muzica de la bal ajungea greu in luminisul unde ne ascunsesem de toti. Rochia mea albastra se sifonase din cauza actiunilor lui Nikolai de mai inainte, însă arata decent. Prietenii mei erau pierduti prin sala de bal, iar eu nu aveam timp să îi dadacesc pe cei doi certati.
-Sunt insuportabili cand sunt certati unul cu altul. Parcă as vorbi cu pereții, iar acum Harry mă tot pune la interogatoriu.*marturisesc infranta*
-Sunt o pereche total anormala. Ai auzit de urmatorul meci?*m-a intrebat*
Am aprobat tacuta din cap. Echipa lui urma să joace cu cea a casei Hufflepuff , iar câștigătoare avea să joace un meci cu noi, finala.
-O să te sustin, stiu ca poti să faci totul bine.*i-am raspuns zambind*
-Ce zici daca continuam asta in camera?*mi-a soptit la ureche*
M-am ridicat incet, cu el pe urmele mele si am luat-o spre camera mea din turnul Gryffindor.
*Autorul POV.*

Grupul format din Alexander, Harry si Ginny mergea hotarat spre camera celor doua roscate. Linistea era bine venita, insa la usa camerei avură parte de o surpriza feminina. Lucinda statea furioasa si abatuta in fata usii. Alexander isi ridica o spranceana intrebator spre fata, poate a gresit usa, isi zice baiatul.
-Poti să te dai la o parte? Am de luat o carte din camera surorii mele.*i-a cerut Harry*
Fata a clatinat din cap abatuta si a coborat scarile. Ginny a ridicat din umeri nestiutoare, insa imediat un geamat infundat s-a auzit din camera. Mana lui Harry a ramas pe clanta, deschizand usa incet, insa o inchise imediat. Imaginea din fata lui il dezgusta pe baiat. Sora lui statea întinsă pe pat, dezbracata, iar dusmanul lui, Nikolai Lestrange, era pozitionat deasupra ei. Hainele lor erau aruncate pe jos, iar ce se intampla inauntru nu mai era un mister. Alexander marise ochii uimit, gandindu-se la fata cu ochii verzi.
-Poate aveai dreptate cand ai zis că nu e cu nimic diferita de Cho, Black.*a soptit mai mult pentru el Harry*
●●●●●●●●●●●

*Andreea POV*
Slytherin inscrisese pentru a doua oara consecutiv, cand un zgomot asurzitor de fluier ne-a spart timpanele. Draco zambea învingător cu smiciul in mana, iar echipa se stranse in jurul lui. Profesorul Snape s-a ridicat in picioare din primul rand, aplaudand victoria echipei sale. Inima mi s-a strans cand Nikolai a venit să mă sarute inainte să paraseasca terenul, dar senzatia buzelor lui peste ale mele m-a calmat destul. Mi-a facut cu mana cand s-a alaturat prietenilor săi, iar eu doar am luat-o spre castel. Doua batai scurte in peretele din spatele tabloului si coridorul secret s-a deschis, dandu-l la iveala pe Alexander. Imbracat in uniformă completă de scoala, cu mantia neagra de calatorie in jurul umerilor si cu cateva bucari de pergament în mana.
-Ce s-a intamplat de trebuia să ne vedem urgent?*am intrebat curioasa*
M-a privit fix in ochi si mi-a intins doua bucati de pergament. Erau noi, iar cerneala aurie arata că sunt destul de recente.
Dragul meu fiu,
Am primit cu drag scrisorile de la tine si ceilalti, insa un lucru mă intriga. Severus a tinut neaparat să imi vorbeasca la ultima sedinta a Ordinului, iar vestea primita nu m-a bucurat mult. Andreea mi-a explicat într-o scrisoare scurta de ce tu si Harry ați ajuns la bataie. Vestile despre voi si noile noutăți auzite de mine mă ingrijoreaza, asa ca am venit inapoi. Ia-o pe Andreea si veniti in Hogsmade astazi, 10 aprilie, o să va descurcati să ajungeti.
Aveti grija de voi!
Sirius B.

Draga Harry,
Vestea despre cicatricea ta am auzit-o si de la Andreea. Sunt ingrijorat din cauza asta, iar faptul ca esti certat cu Alexander nu mă face să mă simt mai bine. Stiu despre bataia voastra, iar motivul este destul de absurd. Vino impreuna cu Ginny, maine, 11 aprilie, in Hogsmade.
Aveti grija!
Sirius B.

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Where stories live. Discover now