~Vol. 4~

136 9 11
                                    

*Autorul POV.*
Toată lumea vrajitoreasca se adunase pe stadionul national, construit de vrajitorii, pentru finala Campionatului Mondial de Quidici. Echipa Angliei pierduse ultimul meci, insa Irlanda ajunsese în finala, spre bucuria englezilor adunați să îi priveasca. Echipa Bulgariei avea insa multi susținători, gonaciul lor si capitanul in acelasi timp, Victor Krum, era cunoscut pentru talentul său extraordinar. Sus, in loja superioara, Ministul Magiei, Cornelius Fudge, își intampina invitatii de onoare. Isi alesese cateva familii care meritau să ajunga langa el, familii cunoscute si puternice. Loja era separata de celelalte locuri, era un fel de camera, dar fara peretele din fata. Avea o aură speciala, insa ocupatorii ei stateau calmi. Lucius Malfoy, impreuna cu sotia si fiul sau, Draco, stateau pe locurile lor, însoțiți de familia lor. Bunica lui Draco si mama lui Lucius astepta răbdătoare, langa ea stătea nepotul său, Nikolai Lestrange, care susotea ceva la urechea varului său. Derek Rossier, impreuna cu tatal său ajunsera putin mai devreme, iar acum domnul Rosier era prins într-o discutie cu Lucius. Isi făcură aparitia si Carrow, Avery si Nott.
-Domnule Ministru, m-ai asteptam pe cineva?*intreba doamul Carrow*
-Da, vedeti voi, mi-a facut placere să va invit, insa mai astept trei tineri.*le raspunse Ministrul, vizibil entuziasmat*
-Asteptati trei copii? Presupun ca vor fi insotiti.*replică domnul Rossier*
-Desigur, chiar Dumbledore îi aduce.*le spuse acesta*
-Inseamna ca asteptati persoane importante, domnule. Oare am avut placerea să îi întâlnesc?*se interesa Lucius Malfoy*
-Sigur ca îi sti, doar unul iti este nepot. Uita-tii!*striga Ministrul*
Multimea isi intoarse capul spre scari, unde urcau patru siluete. Una era mai inalta, directorul Dumbledore, iar in urma lui erau trei tineri de 14-15 ani, protejatii lui, gemenii Potter si Alexander Black. Erau îmbracati asa cum cerea eticheta, elegant si cu mantia casei lor, casa Gryffindor. Harry zambea strengareste la prietenul său, probabil tocmai îi spusese o veste buna. Alexander era îmbrăcat nobil, statutul său de sange si familia din care se tragea il facea să arate excelent, iar Andreea era prinsa intre cei doi. Purta parul într-un coc elegant, cu cateva șuvițe cazute pe fata, însă arata fermecator, poate era cea mai frumoasa fata de acolo. Nikolai, impreuma cu prietenii lui i-au aruncat zambete de bun venit, doar erau prieteni, insa s-au incruntat cand i-au vazut pe ceilalti doi.
-Albus, insfarsit! Acum daca ati venit putem incepe, toata lumea pregatita?*intreba Ministrul*
-Desigur, Cornelius. Scuza-mi intarzierea, dar am avut ceva de rezolvat cu copii.*îi raspunde Dumbeldore calm*
-Nicio problemă, acum, să inceapa finala!*striga Fudge, peste zgomotele multimii*
●●●●●●●●●●
*Andreea POV.*

Sarisem in picioare mai tarziu decat ceilalti spectatori, insa aplauzele multimii fusesera suficienta pentru a mă aduce din nou cu picioarele pe pamant. Privirea mi-a cazut pe gonaciul Irlandei, care abia mai putea vorbi coerent de la ultima lovitură primita. Langa mine, Alexander îi intinsese lui Harry un pumn de galeoni, probabil mizase pe câștigul Bulgariei. Fudge parea entuziasmat de victorie, chiar daca Ministrul Bulgar statea pe un scaun apropiat. Privirea lui Nikolai mă urmarea de cateva minute cu interes, dar nu era asa de prost incat să spuna in mijlocul familiei ca a resusit să fie prietenul meu. Echipa Bulgariei a intrat in Loja Superioara, aratau tristi si ciufuliti, insa cel mai rau era Victor Krum. Nasul îi fusese aranjat de tamaduitori, insa mersul său il facea să semene maj mult cu o rata, decat cu un vrajitor de 18 ani. Nu mi-a starnit interes, nici dezgust, nici macar simpatie, pur si simplu eram neutra in privinta lui. Mi-am concentrat privirea inapoi pe Nikolai, care se indepartase incet de bunica sa si acum imi facea semne subtil. Interesul pentru el nu dispăruse, iar gesturile sale pareau mult mai evidente acum. De langa mine, Alexander mi-a tras un cot mult prea puternic.
-Daca ai degand sa ti-o pui cu el azi ai face bine să nu mai flirtezi cu el in fata lui Harry. Si nici in fata mea.*mi-a soptit la ureche Alexander*
Mi-am ridicat sprancenele in semn de protest, dar el isi intorsese deja capul spre Fudge. De unde stiuse ca eu si Nikolai avem o relatie speciala? Si de unde stie ca eu flirtez? Din pozitia in care se afla nu avea cum să observe nimic din ce faceam eu. Rotitele din capul meu imi transmiteau să stau departe de Nikolai, daca nu vreau probleme cu fratele meu. Insa, jocul asta se joaca in doi, Black.
●●●●●●●●●●♡♡♡♡♡●●●●●●●●●●●●
Nota autoarei: Ok, Ok, fara detalii si altele, dar e primul capitol intreg din perspectiva autorului😁. Sper să vă placa si asteptati-va la un an simpatic, in care Andreea o uraste din inima pe Cho Chang.(imi cer scuze pentru fanii ei, nu o să o omor, totuși.)

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Where stories live. Discover now