~36~

114 10 9
                                    

Privirea lui Snape cazuse pe fata mea inca de la inceputul orei, iar asta era absurd, pentru că eram cea mai buna eleva a sa. Linistea din sala subterana era întreruptă doar de zgomotul cazanelor puse pe foc. Langa mine, Hermione Granger se straduia să il ajute pe un baiat de la Ravenclaw. Potiunea Dragostei. Asta era tema pentru cele doua ora de astăzi, iar majoritatea din sala nu reusisera să obțină culoarea perfectă. Substanta din cazanul meu era aproape de culoarea perfectă, iar aroma pe care o invoca mă nelinistea. Cea mai buna ciocolata din lume, carti vechi, zambile si in cele din urma, mirosul unui baiat, unul foarte cunoscut.
-Cum nimeni din clasa, inafara de domnisoara Potter, nu este in stare să facă un elixir bun, aveti de scris de 299 de ori pasii acestui elixir.*ne-a transmis Snape tema*
Imediat cei de la Ravenclaw si Gryffindor au parasit sala, injurandu-l pe profesorul de Potiuni, iar Slytherinii faceau haz de necaz. Mă indreptam spre usa dupa ce ramasesem ultima, dar o voce puternica, răgușită, m-a oprit.
-Domnișoară Potter, aveti cateva minute?*a rasunat in încăpere vocea lui Snape*
-Desigur, domnule profesor.*i-am raspuns intrigata*
-Vă simtiit bine? Notele dumnevoastra la materia mea sunt excelente, insa păreri distrasa de multe ori.*mi-a explicat*
-Sunt bine, domnule. Am doar o perioada mai grea in viata personala.*am incercat să îi explic*
Snape și-a ridicat o spranceana, privindu-ma rece, parca citindu-mi gandurile.
-Iti recomand să stai deoarte de elevul meu, domnul Lestrange. Nu cred că relatia cu el iti este benefica.*m-a sfatuit*
Am incuvintat, parasind camera subterana. Deja intarziasem la antrenament si Harry nu avea să fie prea incantat, oricum mă urmarea din cauza reacției mele din aceea seara. Echipa se afla pe teren, iar Ginny imi zambea victorioasa de pe matura sa. Alexander mi-a aruncat o privire interesanta, probabil aratam putin sifonata, insa nu asta era problema lui. Harry și-a dat ochii peste cap, dar m-a lasat să continui antrenamentul cu ei. Vorbele au zburat pe langa mine tot antrenamentul, iar vestea ca avem primul meci impotriva echipei Ravenclaw nu mi-a trezit niciun sentiment. Gandul meu ramasese la sala subterana, unde degetele mele se intalnisera cu ale lui Nikoai si Snape imi spusese ca nu este potrivit pentru mine. Antrenamentul a fost bun, chiar si cu gândurile mele am reusit să mă concentrez putin, insa nu era nimic bine. Coechipierii mei parasisera deja vestiarul cand am ajuns eu, am inceput să imi strang lucrurile de pe banca, fără să imi dau seama că cineva este in spatele meu.
-Daca indraznesti să spui ca esti bine nu raspund de actiunile mele, Andreea.*m-a trezit vocea lui Alexander*
-Si vrei să iti recunosc in fata ca nimic nu mi-a mers bine saptamana asta? Uite ca am recunoscut!*i-am aruncat in fata*
Mainile i s-au strans furioase pe langa corp, iar capul i s-a ridicat brusc, lasand la iveala un maxilar inclestat.
-Cine este idioatul pe care l-ai lasat să iti ajunga la inima?*a șuierat printre dinti*
-Idiotul ala se presupune ca este iubitul meu, iar in momentul asta nici eu nu stiu cum suntem.*am explicat*
Privirea i s-a imbunat indata, a marit ochii de groaza si a deschis gura să spună ceva.
-Iubit? Cine?*m-a intrebat soptit*
-Cineva care tine la mine macar. Imi pare rau Black, insa nu am de gand să ne mai jucam asa. Am nevoie de o pauza si nu imi place să imi insel iubitul chiar cu varul său.*i-am raspuns*
Gura i s-a deschis si a ajuns pana in pamant, privirea sa parea pierduta, iar mainile îi cazusera de tot pe langa corp. L-am batut prieteneste pe umar si am trecut pe langa el. S-a terminat jocul, Black.
●●●●●●●●●●●●●

Îi studiam pe cei doi de cateva momente bune, insa nu pareau deranjați de privirea mea pătrunzătoare. Mana lui Harry era pusa pe talia lui Cho, iar cei doi radeau impreuna la masa casei Gryffindor. Faptul ca acum cinci minute a foat clar pentu noi că sunt impreuna ar fi trebuit să mă bucure, dar doar m-a intristat. Fata asta nu este buna pentru el, il cunosc si nu m-as ingrijora daca este doar ceva pe moment, insa idiotul meu frate pare indragostit ca naiba. Alexander isi facea de cap cu Alice pe la capatul mesei, iar eu explodam subtil de nervi. Cum poate cineva să îi ascunda prietenului său cel mai bun că s-a culcat cu iubita lui, chiar cand acestia isi anunta relatia?
-Daca nu te calmezi vei sparge ceva.*mi-a soptit o voce la ureche*
M-am intors si l-am descoperit pe Nikolai. Parul blond îi era aranjat perfect, iar uniforma sa arata impecabil. Mi-a intins o mana si eu i-am luat-o puternic, ridicandu-ma de la masa. Orion și-a ridicat privirea speriat din cartea sa, iar eu am incercat să il linistesc, in timp ce mainile lui Nikolai urcau nestingherite pe corpul meu.
-Mi-ai lipsit mult iubito.*mi-a soptit peste buze*
Am chicotit nefiresc pentru mine, iar el a profitat pentru a-și lipa buzele de ale mele. Sentimentul necunoscut de iubire mă invaluia iar, dar nu l-am respins. O gramada de voci necunoscute au inceput să aclame si să chicoteasca pe langa noi, insa nu prea le-am bagat in seama. Cand ne-am despărțit deja eram priviti banuitor de cativa colegi, insa nu prea conta. Un joc se poate juca in doi, Black, iar eu tocmai am inceput razboiul.

●●●●●●●●●●●♡♡♡♡●●●●●●●●●●●●
Nota autoarei:Lestrange si Potter=ceva diferit, dar, pana una alta, prima relatie "oficiala" a Andreei. Un Black putin cam indecis, as spune, iar furia lui da deja pe afara. Pareri?😁
La media: citatul meu preferat, mi se potriveste, iar pentru Andreea este perfect

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum