7. Nosztalgika

2.8K 99 18
                                    

Ó de ügyes kislány valaki ^^ pacsit neki ... 

meglett a leghosszabb fejezettel még vasárnap éjfél előtt :D

♪♫♪♫♪♫

A fal mögé húzódtak, hatékonyan elkerülve az akuma figyelmét de ezzel szigorúan lekorlátozódott a menekülésük esélye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A fal mögé húzódtak, hatékonyan elkerülve az akuma figyelmét de ezzel szigorúan lekorlátozódott a menekülésük esélye. Egy zsákutcába kerültek és ha Nosztalgika úgy döntött volna, hogy benéz abba a közbe, akkor nekik végük lett volna.

Marinette átkozódott magában azon zsémbelődve, hogy vajon hogyan került hozzá a partnerének a hírhedt szerencséje, amitől a dolgai hirtelen ilyen fordulatot vettek. Nem is sejtette, hogy Adrien eközben aktívan átkozta a kwamiját az általa ismert összes nyelven, azon tépelődve, hogyan védje meg Marinettet és csatlakozzon a partneréhez egyszerre. Mindkettejüknek ugyanazok a gondolatok keringtek a fejében: "Nincs más választásom, Ki kell találnom, hogy szabaduljak meg a bilincstől és változzak át, amilyen gyorsan csak lehet. De hogyan? Menjek fel a netre, rendeljek online egy fűrészt vagy csavarvágót?  Remélem a bolt nyitva van. Vajon milyen hamar érünk oda gyalog...? Merengett magában Adrien a gyomrában növekvő feszültséggel küzdve.

"Ha felkapaszkodnánk a tűzlétrán talán előnyös pozícióban lennénk ahhoz, hogy Chat észrevegyen és használja a kataklizmát"- latolgatta Marinette a lehetőségeket annak ellenére, hogy tudatában volt a terv hibáival. Vett egy mély lélegzetet és szemeivel végigpásztázta az utcát.

- Nem látom Chat Noirt, merre lehet?

- Ladybugot sem látni – vágta ki magát Adrien. Mellesleg esküdni mert volna, hogy Marinette lopott pillantásokkal illette a kis táskáját, miközben ajkait egyre keskenyebb csíkká préselte izgalmában.

Az egyre hangosodó zenebonából mindketten levonták a következtetést, hogy a megszállt alany feléjük tart.

Néhány örökkévalóságig tartó pillanat elteltével ( az eget kémlelték feltehetőleg az elveszettnek gondolt partnerüket keresve) Marinette elszánt arccal a fiúra emelte a tekintetét.

- Figyelj Adrien! Soha senkinek nem beszélhetsz arról, amit most látni fogsz. Oké? Ígérd meg nekem kérlek!

- Marinette várj! Van valami, amit el kell mondanom ne...

A lány rövidre zárta a beszélgetést azzal, hogy szorosan lehunyt szemmel láthatóan a legrosszabbra próbált felkészülni.

- Annyira sajnálom Adrien, de már nincs több időm. Megbízom benned, szóval... – a lány nagyot nyelt, s Adrien csak tehetetlenül állt és realizálta ahogy a lány száját elhagyják azok a szavak, amiket a legkevésbé várt volna tőle. - ...Tikki, pöttyöket fel!

Tikki, pöttyöket fel!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Összeláncolva - Under lock and key - MiraculousWhere stories live. Discover now