Chapter Eight

3.5K 143 34
                                    

Майка ми беше организирала хубаво бизнес парти, на което всички наоколо си разговаряха. Звучеше нежна и елегантна музика, която се съчетаваше добре с елегантните и изискани костюми и рокли на гостите.

Макар и майка ми да беше облечена в изискана рокля и партито и да беше перфектно съм сигурна, че щом всички си тръгнат тя ще седне на дивана и ще отвори едно шише от любимия ѝ Jack.

- Кажи ми, че майка ти не говори, с който си мисля, че го прави.- каза Келси, визирайки се в нещо.

Когато обърнах глава по посока на майка ми и я видях не кой да е, а известния на всички Тревър Ланг да говори с майка ми.

Тревър Ланг е известен, заради убиването на петдесет полицая, но за убиването им той дори не е бил в полицейското управление където се е случило всичко това. Случи се преди по-малко от година.

Те казаха, че всички куршуми били изстреляни от разстояние една миля. Това е възможно да се направи само от снайперист или човек с такова обучение.

По време на процеса, Тревър се представяше сам. След всички доказателства, които бяха дадени срещу него, обвинявайки го в извършването на това дело. Той даде на показ само няколко факта, които успяха да обедят съдията в неговата невинност и го признаха за невинен.

Но всички знаеха, че е той. Просто той е късметлия.

Той се отърва от затвора и затова сега е тук при нас.

Нека не забравяме, че той е направен като бог. Има рошава тъмно кафява коса и ясно сиви очи. Има добре изваяна челюст, с леко набола брада. Също така имаше белег, който стигаше от челюстта до ключицата му.

Имаше слабо и високо тяло. Имаше широки рамена голям гръден кош.

Всяка жена би си паднала по него, дори и да знае, че е виновен за масово убийство. Това единствено дори би го направило още по-секси.

- Скъпа!- майка ми ме извика.- Ела тук.

Келси ми намигна преди да тръгна.

- Тревър, това е дъщеря ми...- започна майка ми.

- Мейси.- довърши Тревър, вместо нея.

Очите ми се отвориха в шок. Как е научил името ми?

- Мейси, това е Тревър Ланг.- майка ми продължи с представянията, след като се съвзе от собствения си шок.

Sex, drugs, and Wes Gregory ( Bulgarian Translation ) [Редактира Се] Where stories live. Discover now