Partea 5

95 14 1
                                    


JUNGKOOK POV

Tot sunt nelinistit de cand am primit acea scrisoare , cine ar avea un tupeu asa murdar sa ma ameninte .

Dupa ce i-am facut  inmormantarea lui Jimin ma tot simt prost deoarece a murit din cauza mea, el nu era vampir , nu a trait prea mult avea doar 22 de ani, avea toata viata inainte , nu mai vreau pe imeni langa mine sa ii pun in pericol , voi avea singur grija de tot.

***

Am iesit in parc sa imi mai linistesc din ganduri si poate cu putin noroc o voi intalni si pe Sun a mea pe undeva .

SUNNY POV

--Hai odata Min Min , nu vreau sa stau dupa tine.

-- Acum vin, nu pierzi nimic, facem doar o plimbare.

Am vrut sa fac o plimbare singura, dar min min a insistat sa vina si el deoarece zice ca nu e sigur ca o fata sa se plimbe singura prin parc , poate fi periculos, cateodata cred ca uita ca eu sunt vampir. 

Asteptandul pe min min aud din bucatarie un telefon sunand si pe min min raspunzand la el, dupa cateva secunde vine min min .

-- hei Sun, imi pare tare rau dar nu mai pot veni cu tine in plimbare, a aparut ceva urgent si trebuie sa plec.

-- sigur, atunci eu voi pleca. Spun cand el ma saruta pe frunte si imi spune sa am grija.

Ies pe usa casei cu doua etaje si ma indrept spre un parc sau ceva , inca nu stiu unde ma indrept.

Dupa zece minute de mers in continuu vad o banca si ma asez pe ea, inca nu am gasit un loc care sa ma atraga in cat sa ma opresc si afara deja a inceput sa se intunece, eram inconjurata doar de copaci se auzea doar sunetul apei cum este aruncata in sus cazand inapoi in fantana , fantana arteziana era doar la cativa metri de mine .

nu imi pot lua gandul de la acel baiat , de unde ma cunoaste imi tot repet aceasta intrebare in minte, poate si el e vampir la fel ca mine nu pot sa imi dau seama.

AUTOAREA POV

Linistea se lasa odata cu noaptea peste locul unde Sunny statea linistita, era prea liniste si asta ii da fetei un sentiment de neliniste si frica habar nu avea ca ceva o asteapta dupa un colt , asteapta ca ea sa nu fie atenta si sa atace .

Dupa ce fata s-a gandit doar la acel baiat care i-a facut inima sa bata , s-a ridicat de pe banca pe care era asezata vrand sa se indrepte spre cladirea mare din centru care ii zicea ,,acasa,,. Dupa nici zece pasi ceva o ia prin surprindere si ii pune ceva la gura, ceva moale si pufos cu un miros destul de puternic in cat ca fata sa isi piarda cunostinta. 

Inca constienta dar fara putere in brate si in picioare fata observa cum este tîrîită si bagata intr-o dubita neagra , dupa cateva secunde fata confuza si panicata isi pierde cunostinta vazand numai pete negre in ochii care se extindeau foarte repede pe globii ei oculari pana au acoperit tot ochiul , fata inchide ochii si cade intr-un somn profund din care nu mai poate fi trezita prea curand.  

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now