Capitol 15

56 12 0
                                    

SUNNY POV

Eram singura pe o alee intunecata care era luminata doar de cateva felinare care palpaiau la fiecare cateva secunde.

De cand am plecat din acea casa nu m-am oprit deloc, nu am privit deloc inapoi si nici innainte dar dupa ce am analizat situatia am constatat ca a fost o greseala imensa ca nu am privit pe unde am mers deoarece acum sunt pierduta.

Am zis sa ma intorc inapoi , am luat-o exact pe urmele mele dar ceva nu era bine , asta simteam cu fiecare pas pe care il faceam inainte iar dupa ce am dat coltul unui bloc am putut sa vad , in fata mea erau varcolaci renegati atacand pe cineva dar nu puteam sa vad pe cine din cauza intunericului , amropiindu-ma tot mai mult acea persoana imi pare din ce in ce mai cunoscuta. Ajungand la o distanta favorabila am putut vedea foarte clar acea persoana... JUNGKOOK, si era ranit , nu le putea face fata la toti iar eu trebuia sa fac ceva nu il puteam lasa asa. 

A luat de pe jos o bucata de fier, si ma indreptam usor catre ei, cu pasi mici am ajuns in spatele unui varcolac si din toata puterea mea l-am lovit exact in cap   si dupa doar cateva clipe varcolacul paros cazu jos. 

Jungkook care cand ma vazu isi facu ochii mari ne venindui sa creada, incerca sa vina spre mine dar nu putea din cauza varcolacului masiv care acum statea chiar in fata lui.

In capul meu isi faceau aparitia tot felul de cuvinte, propozitii ciudate cate nu aveau nici un sens apoi o durere inxplicabila isi face aparitia , si e tot mai mare . Eram cu ambele maini acoperindumi urechile din cauza unu zgomot puternic care se pare ca numai eu il auzeam , durerea prea mare si sunetul prea puternica ma forteaza sa ma asez in genunchi. Atunci aud vocea lui jk care ma striga .

-- Sun, Sunny, ce e cu tine? te rog raspunde-mi . Se putea citi foarte clar disperarea din glsul sau , nu puteam sa ii raspund tot ce a iesit di gatul meu a fost un tipat puternic , nu mai reistam dureri si zgomotului. Dupa cateva clipe durerea dispare dar zgomotul asurzitor inca este acolo si din clipa in clipa el se face tot mai puternic , mainile mele apasa cu forta pe urechii incercand sa faca sunetul sa se opreasca. 

Totul incepe sa devina neclar , ultimil lucru pe care il vad sunt niste barbati masivi care alergau spre noi, si in urmatoarea clipa totul devine negru si imi pierd cunostinta   .

„Deschid usor ochii, nu stiu unde ma aflu , totul e alb in jurul meu .....Doua persoane se apropie de mine, o femeie foarte frumoasa si un barbat masiv care imi par foarte cunoscuti desi nu tin minte sa ii fi vazut vrodata.

-- oo  Sunny , fetita mea ce mare a crescut , zice femeia si ma ia in brate. Raman putin socata de gestul femeii si ochii mi se maresc , dar nu stau mult asa pentru ca ceva in mine vre sa ii raspunda la imbratisare , si asa fac o strang si eu in brate destul de tare.

-- Ne este asa dor de tine , esti mare acum, nu am putut fi alaturi de tine in acest timp, te rog sa ne ierti. Zice barbatul care la randul sau si el sa ia in brate .

-- Cine sunteti? imi fac curaj si intreb , dar o liniste ingrozitoare se aseaza peste noi.

-- Sunny, no...noua ne pare rau, dar nu cred ca e momentul potrivit sa afli cine suntem.

-- De ce, imi puteti face rau? ma veti rani?

-- o draga mea, nu am putea sa te ranim, noi te iubim cel mai mult, zise femeia din fata mea.

-- Va rog spuneti-mi ,cine sunteti ? sau ,cine sunt eu? pe zi ce trece ma aseman cu un monstru.

-- Scumpo nu esti un monstru, esti una din cele mai puternice vrajitoare care au existat vrodata.

-- V..Vr....vraitoare, eu? 

-- Da Sun, si inca una foarte puternica , numai tu poti salva aceasta lume de raul care ii asteapta.

-- DE ce eu? nu ati zis ca sunt una dintre cele mai puternice vrajitoare? asta inseamna ca mai sunt si altele, eu nu pot face nimic.

-- Sun, te rog linisteste-te.

--Sa ma linistesc? cum sa ma linistesc cand imi spuneti ca eu sunt cea care trebuie sa salveze oameni, nu sunt nimic eu, nu pot sace nimic, spuneti-le celorlalte vrajitoare sa va ajut .

-- Nu putem sa facem asta.

-- DE ce? 

-- Pentru ca noi suntem „celelalte vrazitoare", parinti tai."


Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now