Capitol 10

69 9 0
                                    

SUNNY POV

Dupa cateva ore bune de stat pe acel scaun legata, am plecat si acum sunt intr-o masina , o dubita mai exact , aceeasi dubita in care am fost bagata cand am fost rapita. Nu prea imi mai pot simti mainile din cauza legaturii stranse in jurul incheeturilor mele, si nici nu vad unde ma duc aceste persoane deoarece cand am plecat mi-au pus pe cap un saculet negru care ma impiedica sa vad orcealtceva inafara de intuneric.

La 30 de minute de mers masina se opreste , corpul incepe sa imi tremure atunci cand am simtit mana unuia dintre barbati atingandu-ma si tragandu-ma dupa el.

-- Unde sunt? ce vreti de la mine? dupa cativa pasi barbatul se opreste fortandu-ma si pe mine sa fac acelasi lucru.

Aud alti pasi din partea opusa care se opresc brusc incepand sa imi strige numele.

-- Sun? ce i-ati facut? a intrebat vocea din partea opusa dandu-mi seama imediat ca este fratele meu, care probabil  imi vazuse deja vanataile si sangele de la ranile inca deschise de pe mainile mele.

-- Datii drumul imediat, inghetasem complet la auzirea celeilalte vocii care se afla langa fratele meu, era vocea acelui baiat , acel baiat care de cand l-am vazut am inceput sa ma simt ciudat si sa imi pun tot felul de intrebari in cap, acel baiat pe nume Jungkook .

Inca mai aveam acel sac pe cap care imi acoperea ochii si intreaga fata dar inca puteam auzi foarte bine sa imi dau seama ca barbati cu care am venit s-au luat la bataie cu ceilalti doi. Nu vedeam nimic, nu puteam face nimic , si totul din cauza funiei care imi tinea mainile legate la spate. Am inchis ochii in incercarea de a ma linisti si a ma putea gandi la o solutie , dupa cateva clipe in care doar am inspirat si expirat in minte mi-au aparut niste cuvinte „ VINCERE MALUM " , am rostit acele cuvinte cu neincredere, stiam ca ma vor ajuta in lupta asta , aveam o presimtire , dar trebuia sa le rostesc cu multa incredere eea ce in acel moment nu aveam nici macar un pic , am mai rostit acele cuvinte inca o data dar tot nu se intamplase nimic, am asteptat cateva momente si am inchis ochii am incercat ca ma linistesc putin si sa prind mai multa incredere in mine. Totul in jurul meu era linistit , nu se mai auzea nimic din ce se intampla afara , atunci cu mult mai multa incredere in mine am tipat acele cuvinte.

-- VINCERE MALUL , un val de caldura ma cuprins in acel moment care m-a facut sa ma dezechilibrez si sa cad pe jos. Nu se mai auzea nimic in jurul meu , totul era liniste , era acea liniste ca dupa furtuna. Simt doua brate care ma inconjoara si ma ajuta sa ma ridic , eu nestiind cine e am inceput sa ma zbat dar acele brate s-au strans mai tare in jurul meu formand o imbratisare , una de care chiar aveam nevoie , simtind corpul cald care e lipit de al meu ma mai linistesc dandu-mi seama ca nu o sa patesc nimic. Bratele calde se ridica de pe mine ducandu-se la incheeturile mele si eliberandule apoi la sacul e pe capul meu dandul jos si lasand lumina luni sa imi lumineze ochii, uitandu-ma in jur il vad pe fratele meu cautand ceva prin iarba deasa si verde nu prea ii dau importanta si imi indrept privirea catre persoana din fata mea , atunci dau de niste ochii caprui care ma fac sa tresar in sensul bun al cuvantului , vad acei ochii de care sunt indragostita nebuneste, ii vad ochii lui Jungkook atintiti pe mine care erau plini de ingrijorare si intuneric. Asta imi inspira frica , imi este frica de intunericul acela.  

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now