Capitol 16

53 9 0
                                    


SUNNY POV

Imi deschis ochii usor, simt cum lumina orbitoare a becului ce sta deasupra capului meu patrunde usor in pupilele mele si mi le incetoseaza.

Incercarea de a-mi deschide ochii esueaza in momentul cand o durere insuportabila de cap isi face aparitia. Tot ce puteam sa vad era doar doua persoane ce stateau langa mine in acel moment, dar nu imi puteam daa seama cine sunt asta doar pana in momentul cand toata durerea a disparut ca si cum nu ar fi fost niciodata acolo.

Ma ridic usor in capul oaselor, dar ceva nu este bine. Ma simteam foarte ciudat de parca toata energia din lume a venit in mine si vrea sa iasa, ma simteam super ciudat si nu stiam c se intamplae.

Ma uit prin camera unde ma aflam, era camera mea . Dar nu mai era la fel, Totul in jurul meu era alb, doar cearceful care era asezat pe pat era de o culoare mai inchisa. 

Cobor din pat , muschii corpului meu o luasera razna. De ce ma simteam de parca nu am mers de foarte mult timp?. Usa camerei era usor deschisa, iar eu ies din camera si ma indrept spre bucatarie deoarece o foame inexplicabila ma apucase. Ajungand jos ii vad pe jk si jin cum stateau la masa si vorbeau . Cand intru in bucatarie amandoi fac ochii mari cand ma observa, nu pot citi nimic pe fata lor, era foarte ciudata aceasta situatie. Am salutat calma si ma indreptam catre frigider, ei urmarindu-ma cu privirea.

-- Ok, asta e ciudat ...de ce ma priviti asa? Nici o reactie din partea lor, si asta ma sperie putin.

-- Baietii? ce e cu voi? sunteti bine? Disperarea se putea citi foarte clar in glasul meu, abia atunci si-au revenit si ei.

-- S...S..Sunny, nu pot sa cred. Esti chiar tu? JK se ridica de pe scaun si vine sa ma imbratiseze cu ...lacrimi in ochii? Devin si mai surprinsa cand Jin face acelasi lucru.

--Baieti, sunteti bine?

-- Acum da, acum sunt cel mai bine , sunt bine ca esti aici. Cuvintele lui kook imi dau o stare de nedumerire, si nesiguranta.

--Poate cinava sa imi explice si mie ce se intampla aici? Rabufnesc intr-un sfaarsit.

--Sun, tu .. pai..tu ai stat in coma un timp ...un timp mai mult. 

-- Eu, cat mai exact?

-- pai ai stat cinci ani si zece luni. Picioarele mele au tremurat putin la auzirea acestor cuvinte.

-- De.. De ce.. Ce s-a intamplat cu mine?

-- A fost din cauza ca ai auzit despre  trecutul tau , si asta ti-a afectat tot corpul ,asta plus...spuse jin care se oprise deodata in mijlocul propozitiei.

--Plus ce jin? spune mai repede.

-- plus puterile tale de vrajitoare, s-au activat intr-un fel si ele te-au ajutat sa treci peste toata durerea, puterile tale se activeaza singure cand ai nevoie de ajutor. Cinci ani si zece luni ti-au trebuit sa treci peste toata durerea trecutului tau.

Deci nu imi venea sa cred, acele persoane din vis chiar au avut dreptate si ei chiar erau parinti mei. 

Am ramas blocata pentru cateva momente nestiind ce sa fac, cum sa reactionez . Ma uitam la kook apoi la jin, si invers. 

-- Acele persoane au avut dreptate .

-- Care persoane Sun? intreaba kook uitandu-se in ochii mei speriat.

-- parinti mei, i-am visat cat timp am fost in coma. Acum amandoi baieti se uitau ciudat la mine. Abia atunci observasem ca lipseste cineva.

-- Baieti ..unde e Min min?, corpurile lor s-au incordat la auzirea acestui nume.

-- pai el...

-- Jin? unde e el? spune-mi acum.

-- Sun, el te-a parasit imediat ce a auzit ca e posibil sa nu te mai trezesti. Cuvintele lui kook m-au cutremurat , el era persoana in care aveam cea mai multa incredere. 


Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now