Capitol 12

57 10 0
                                    

SUNNY POV

A trecut deja o saptamana de la acel incident, in fiecare zii Jungkook vine in vizita la noi iar ieri m-a intrebat daca vreau sa ies la o intalnire , normal ca am acceptat nu vreau sa pierd asa o sansa , e un baiat frumos  ar fi pacat sa nu ii dau o sansa mai ales acum cand mi-am descoperit si eu ceea ce simt cu adevarat.

Dar ceva ma macina de o saptamana , in fiecare seara am niste vise ciudate cu o femeie si un barbat care imi spun ca acum va incepe greul , sa fiu pregatita si sa exersez mult . Nu stiu la ce se refera dar acele persoane imi inspira teama si dragoste , ceva neobisnuit e prima data cand simt asa ceva si nu pot sa imi dau seama daca e ceva bun sau nu. Iar cand ma trezesc am lacrimi in ochiide parca nu as vrea ca acele persoane sa dispara. 

Sunt scoasa din gandurile mele de soneria telefonului, il ridic si vad numele lui kook pe ecranul telefonului, in acel moment un zambet imi apare pe fata si raspund fara sa ma mai gandesc.

CONVORBIRE TELEFONICA 

-- alo.

-- Hei Sun, ce faci? voiam sa vad daca esti gata de intalnire.

-- Acum? dar ai zis la ora 20:00 si e abia... , atunci privesc ceasul de pe peretele camerei mele si ochii mi se maresc atunci cand vad ora 20:10, ....o doamne Jk iarta-ma , nu mi-am dat sema cand a trecut timpul voi fi gata in 30 de minute.

-- Sun, e..e..eu sunt in fata usi tale.

-- E ok, Min Min e jos poti sta cu el pana eu sunt gata. Nu va dura mult promit.

-- Bine, te astept jos atunci.

-- Paa 

--Pa, pa.

SFARSOTUL CONVORBIRI.

Ma imbrac repede cu ceva din dulap , aleg o tinuta comoda .

Ma imbrac repede cu ceva din dulap , aleg o tinuta comoda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Apoi machiajul este unul simplu.

JK POV

Dupa ce am vorbit cu Sun la telefon am sunat la usa si mi-a deschis asa zisul Min Min , doamne cat de insuportabil poate fii aceasta persoana , din prima clipa cand l-am vazut mi-a dat un sentiment neplacut si am inceput sa il dispretuiesc, tipul nu mi-a facut nimic dar pur si simplu nu il plac, chiar nu stiu de ce . 

Acum stau pe canapea si o astept pe Sun sa termine ce are de facut, pe fotoliul de langa canapea este Min Hoo , nu zice nimic doar sta si priveste filmul care deruleaza la tv, pare stresat , de ce e stresat? ascunde ceva?. Vai Jk termina , deja esti paranoic ce ai cu bietul baiat. Ce e asta ? ma contrazic singur? Se numeste constiinta fraiere, imi zice vocea din capul meu. Hmmm, asta e ceva nou, nu prea imi place . Gandurile pleaca la auzirea sunetelor scoase din gatul acelui tip, incerca sa spuna ceva.

-- Deci, unde iesiti in seara asta?

-- Pai vreau sa o duc la un film, si o plimbare pe pl....stai asa de ce iti zic tie asta, nu e treaba ta unde imi scot eu fata.

--Fata ta? te rog , nu ma fa sa iti amintesc cum acum 50 de ani erai pe cale sa o omori, in acel moment am simtit inima batandu-mi tare, stie ce sa intamplat cum 50 de ani?

-- Am fost manipulat de acel om, nu imi spune tu mie ceva ce nu stii daca nu ai fost acolo.

-- Nu trebuiea sa fiu acolo, am vazut in ce stare era fata in momentul cand Jin a aduso la mine, abia mai respira , am facut tot ce am putut pentru ea, am incercat sa repar ceea ce tu ai stricat. 

Acum suntem amandoi in picioare , fata in fata distanta dintre noi fiind una foarte mica.

-- Am crezut ca nu mai are nici o sansa , dar dupa 2 ani in care doar a stat intinsa in acel pat blestemat si-a deschis ochii, si stii care au fost primele ei cuvinte , normal ca nu ai de unde stii nu ai fost acolo ,, nu e vina lui,, asta a zis , dupa care a inchis iar ochii si s-a trezit o luna mai tarziu , dar atunci nu mai stia nimic ,te uitase complet asta a fost singurul lucru bun care i s-a intamplat atunci. Sa te uite, in acel moment chiar voiam sa ii trag un pumn dar m-am oprit in momentul in care am auzit numele fetei mele iesind din gura lui, intorcandu-mi capul in directia privirii lui, era acolo in capatul scarilor cu ochii in lacrimi, auzise tot , tot ce i-am facut . Voiam sa ma indrept spre ea sa o iau un brate si sa ii spun cat de rau imi pare, dar nu ma puteam misca deloc , picioarele imi erau intepenite si in loc sa scot cuvinte pe gat , am scos doar un sunet subtire si implorator, eram complet pierdut .  

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now