Capitol 13

56 10 0
                                    

SUNNY POV

Dupa ce m-am termina de pregatit , am vrut sa imi dau un ultim retus la machiaj dar atentia mi-a fost distrasa de tipetele de la parter, bine nu erau chiar tipete dar se putea citi foarte clar furia din acele glasuri. Nu intelegeam ce vorbesc asa ca am deschis usa si m-am indreptat spre locul de unde veneau vocile , cu cat ma apropiam  cu atat vocile se auzeau mai tare si cuvintele mai clare. 

Cobor scarile si vad sursa zgomotelor, era kook si Min Min care se certau, nici nu m-au observat . Cand sa ma duc sa ii despart si sa vad ce se intampla am auzit ceva ce ma inspaimantat si picioarele mele s-au oprit neputand sa mai inainteze .

  -- Am fost manipulat de acel om, nu imi spune tu mie ceva ce nu stii daca nu ai fost acolo.

 -- Nu trebuiea sa fiu acolo, am vazut in ce stare era fata in momentul cand Jin a aduso la mine, abia mai respira , am facut tot ce am putut pentru ea, am incercat sa repar ceea ce tu ai stricat.

-- Am crezut ca nu mai are nici o sansa , dar dupa 2 ani in care doar a stat intinsa in acel pat blestemat si-a deschis ochii, si stii care au fost primele ei cuvinte , normal ca nu ai de unde stii nu ai fost acolo ,, nu e vina lui,, asta a zis , dupa care a inchis iar ochii si s-a trezit o luna mai tarziu , dar atunci nu mai stia nimic ,te uitase complet asta a fost singurul lucru bun care i s-a intamplat atunci. Sa te uite.

Voiam sa plec, sa plec departe de aceste persoane , dar nu puteam , nu puteam sa imi misc afurisitele astea de picioare. Inima se face bucatele atunci cand vad privirea lui kook atintita pe mine . Se putea citi foarte clar pe fata sa ca vrea sa vina spre mine, sa ma stranga in brate dar ceva il oprea , el ca si mine nu se putea misca absolui deloc. Dupa cateva clipe de privit unul in ochii celuilalt il vad pe Min Min cum il impinge pe cel care statea in fata sa si vine cu pasi repezi pe mine.

-- Sun, Sun esti bine? Sun spune ceva, privirea lui patrunzatoare ma scoate din transa , fac un pas in spate si vad ca ma pot misca din nou. In mitea mea vin o multime de intrebari in acelasi timp, e dezordine , o dezordine pe care nu o pot aranja deloc e prima data in viata mea cand patesc asa ceva.

-- Sun..., privirea mi se indreapta spre kook, care si el se poate misca acum, pasi lui sunt mari si apasati si se indreapta spre mine. 

Deodata toti ramanem pe loc cand usa de la intrare se deschide si pe ea intra Jin, confuz de ce se intampla vine mai aproape de noi.

-- Ce se intampla aici?, privirea lui merge de la mine la Min Min , de la Min Min la kook, dar tot nedumerit.

-- De ce nu mi-ai zis adevarul jin, de ce mi-ai ascuns asta , Jin se uita si mai nedumerit la mine acum , el chiar nu stie despre ce vorbesc.

-- De ce nu mi-ai spus adevarul despre accidentul si pierderea memoriei Jin , de ce?, Baiatul incremenise si el, in ochii lui puteai citi frica cu un pic de disperare. 

-- De unde stii adevarul? Ce stii?

-- Stiu ca totul s-a intamolat din cauza unui tip pe nume Black si a lui, degetul meu aratand acum in directia lui kook.

-- Sunny, lasa-ma sa iti explic, nu a fost vina lui, a fost manipulat de catre unchiul sau, atunci ii fac semn lui Jin sa taca , nu mai puteam sa ascult nimic.

Mi-am luat geaca de piele din cuier si am iesit pe usa larg lasat deschis de catre Jin, ma fac nevazuta in intunericul de afara , nu stiu unde ma indrept dar stiu doar un lucru , ca am fost mintita si ca am nevoie sa fiu singura. Ma uit pentru ultima data in spate si il vad pe jungkook care vrea sa vina dupa mine dar jin il opreste facandu-i semna ca vreau sa fiu singura. 

Pasi mei se maresc , indepartandu-ma de casa si disparand in intuneric.

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now