Capitol 14

57 10 0
                                    

JUNGKOOK POV

Dupa ce Sun a plecat am fost foarte nelinistit , voiam sa ma duc dupa ea dar Jin a insistat ca e mai bine pentru toti ca ea sa ramana singura putin timp. 

Au trecut doua ore si Sun inca nu s-a intors, cand ma uit la Jin si Ming Hun sau cum il mai chiama , ca stau linistiti pe canapea si se uita la afurisitul asta de film cu varcolaci ,innebunesc  .

Ma ridic ca ars de pe fotoliul pe care eram asezat si zic:

-- Eu unul nu mai pot astepta, ma duc dupa ea

-- Au trecut doua ore, si eu incep sa imi fac griji. Spuse Jin care acum si el sta in picioare la fel ca mine.

-- Sa ne despartim si sa o cauam, asa vom acapara mai mult teritoriu, am spus eu /

-- Eu voi ramane acasa in caz ca se va intoarce, a zis in cele din urma si baiatul a care nume nu ma intereseaa.

Am facut din cap in semn ca aprob si jin la fel, in nici doua minute eu si jin deja iesisem pe usa casei. 

--Eu o sa o iau la stanga jk, tu i-ao la dreapta, daca o gasesti suna-ma cat de repede poti, spuse jin foarte calm dar se putea citi foarte clar disperarea din glasul sau.

Eu in schimb nu zic nimic si ca raspuns la intrebarea sa dau afirmativ din cap si incep sa fac pasi in directia opusa a lui jin.

Nu puteam sa vad aproape nimic prin intunericul noptii, singurul lucru bun este ca am un auz foarte fin si o pot auzi, dar al dracu de auz ca aud orce altceva doar pe ea nu. Inima mea de mort bate cu putere si simt cum veninul din sangele meu se zbate . 

Sper doar ca jin sa aibe mai mai mult noroc ca mine . Si sper din tot sufletul ca ea sa nu fi patit nimic ca altfel nu o sa mi-o pot ierta vordata. 

Dupa inca jumatate de ora de mers prin intuneric degeaba, in fata mea observ niste persoane ciudate care se apropie foarte repede, erau in jur de cinci barbati masivi imbracati in negru care tineau ceva in maini, nu imi puteam da seama ce tineau din cauza distantei dar si a intunericului care ne inconjura. 

In doar doua minute minute barbati sunt in fata mea, vreau sa ii ocolesc dar unul dintre ei isi deschide gura sa zica ceva.

-- Ce face un tip tanar asa ca tine singur pe drumurile astea abandonate, abia atunci imi dadus-em seama ca ma depatrasem destul de mult de cartierul meu si ajungesem in-trun loc abandonat.

-- Scuze dar imi caut iubita, nu ati vazut-o cumva? Nu e prea inalta , parul ei e...

-- Nu a vazut pe nimeni pe strazile astea de ceva timp, daca vrei sa o gasesti ai venit in locul nepotrivit. Acest cartier nu e sigur pentru nici unul dintre voi. Gasesti-o repede si plecati de aici inainte de miezul noptii.

-- De ce inainte de miezul noptii?

-- Acest loc e doar pentru afaceri , nu pot sa iti dau mai multe informatii dar iti spun daca vrei ca totul sa fie bine , gaseste-o  repede si plecati la fel de repede.

-- Multumesc pentru sfat, si atunci ma intorc pe calcaie si incep sa maresc pasul , la o distanta nu prea mare de acei barbati ii aud vorbind.

-- Tipul asta pare de treaba , imi va fi mila de el daca nu isi va gasi iubita repede.

-- Acest cartier e plin cu vampiri si varcolaci renegati care ies la miezul noptii dupa prada.

Nu imi venea sa cred ce tocmai am auzit, varcolaci renegati sunt foarte nebuni ,nu vrei sa te intalnesti cu unul mai ales cu unul flamand . Sun nu e in siguranta in acest loc, trebuie sa o gasesc repede , cu cat inaintam mai mult timpul trecea si incepeam sa simt o prezenta infioratoare nu prea departe de mine, din fata , ba nu din spate , stai e din stanga ....sau in dreapta? Abia atunci cand am vazut acei ochii rosii din intuneric mi-am dat seama ca sunt inconjurat fara cale de scapare. Am mai facut doi pasi micuti si lenti iar in fata mea au aparut trei varcolaci renegati cu ochii rosi si aveau si spume la gura se vedea foarte clar ca erau flamanzi si se vedea foarte clar ca eu eram cina lor. 


Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now