Capitol 9

76 11 0
                                    

JUNGKOOK POV

Deja au trecut doua ore de cand incercam sa dam de Sun si nu am gasit nici o pista. Asta am crezut pana acum cand cineva bate la usa si Jin se duce sa verifice , dupa cateva momente el se intoarce iar pe fata lui se citeste un strop de disperare , abia dupa ce a ajuns langa mine am vazut ca tine in mana o scrisoare .

-- CE e aia? intreb fara sa imi ridic ochii de la mana lui Jin care tinea scrisoarea.

-- Am o vaga inpresie ca are legatura cu disparitia lui Sunny, zice Jin care cu o singura miscare din mana rupe plicul si scoate o bucata de hartie si incepe sa citeasca.

,, Dragi mei prieteni , prbabil va intrebati de ce am rapito pe scumpa voastra sora si iubita , va voi spune dar la momentul potrivit acum tot ce trebuie sa faceti este sa veniti la iesirea din oras la ora 22:00 doar voi doi , si cand zic voi doi stii la cine ma refer bine asta daca o mai vreti in viata pe scumpa voastra fata. Sa nu intarziati nici macar un minut daca vreti ca totul sa fie bine. O si Jin baietei spunei lui Jungkook adevarul despre Sunny cu despre memoria ei pierduta ci despre destinul ei adevarat pentru ca stiu ca stii adevarul " 

Dupa ce Jin a citit scrisoarea nu am inteles nimic din ultima parte, dar se pare ca e ceva serios vazand dupa fata serioasa a lui Jin .

--Jin ? ce vrea sa insemne toate astea? 

-- Se pare ca la un moment dat trebui sa vina si ziua asta, Jungkook , stai jos trebuie sa iti spun ceva, asa am si facut dupa ce Jin sa asezat si el jos nu am mai scos nici un sunet si am ascultat.

-- Sunny, nu este adevarata mea sora ea nici macar nu a fost vampir de la inceput parinti mei au fost foarte buni prieteni cu parinti ei. Fata lui Jin era foarte serioasa si ma ingrijoram tot mai mult cu fiecare cuvant pe care il spunea. Parinti lui Sunny erau niste vrajitori foarte puternici care au murit in urma cu 900 de ani , exact cand Sunny s-a nascut ,din cauza a ceva foarte rau , e...e vorba despre o camera , camera blestemelor acolo este inchis un sarpe foarte mare care daca il privesti in ochii iti vei vedea cea mai mare teama a ta , uni au innebunit altii chiar au murit. Parinti ei au reusti sa il inchida acolo dar asta le-a adus moartea si inainte sa moara au facut o vraja pe acel copil mic si fara aparare sa nu aiba nici o putere magica pana nu va fi destul de pregatita si i-au dat-o parintilor mei sa aiba grija de ea. Dar la cateva lui ea s-a inbolnavit foarte tare si nimeni nu o mai putea salva , asa ca parintii mei s-au hotarat sa o preschimbe in vampir . Ea nu trebuie sa moara deoarece doar un sange-pur poate omora bestia inchisa  de atatia ani, si dragul meu Jungkook ,Sunny e un sange-pur.

-- Si de ce tocmai acum? intreb fara sa gandesc iar fata lui Jin sta atintita spre mine.

-- A ajuns la maturitare , e pregatita sa distruga monstrul, imi era frica ca acea zi va veni dar speram ca va mai dura

-- Pai  suntem inpreuna in asta , nu o vom lasa singura inpreuna vom invinge , atunci pe fata lui Jin vad cum se scurge o lacrima si asta ma ingrijoareaza si mai tare.

-- Tu nu intelegi, Sunny trebuie sa moara odata cu bestia pentru a o putea distruge. Asta e destinul ei Jungkook, acele cuvinte rostite de baiatul care acum sta in picioare in fata mea imi fac inima sa bata si simt cum pamantul im ifuge de sub picioare. Daca nu stateam jos cu siguranta ma prabuseam la pamant. 

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now