Capitol 25

36 7 0
                                    

Autoarea

Sun își deschide ușor ochii iar o durere suportabila dar mare își face apariția în capul ei .

După ce ochii s-au deschis complet privea camera in care era . Era o camera obișnuită , frumos decorata cu mobilă și ea este așezată pe un pat cu lenjerie foarte fina de culoarea coralilor . Nu știa ce se întâmplase și cum ajunsese aici .

Se simțea ciudat, de parcă locul ăsta e al ei și camera o descria complet pe ea : pereți de culoare gri , mobilă și ea de o culoare închisă .

Se dădu jos din pat și începu a merge prin camera familiarizata . Totul părea scump . Ceva îi atrase atenția pe biroul de lângă balcon , era un album foto .

Curiozitatea o macină și fără să gândească îl deschise .

O familie fericita , asta vedea . O lacrimă ii scapă pe obraz fara să își de-a seama .
Ușa se deschide speriind-o pe față și scăpând jos albumul . Un bărbat trecut de vârsta a doua își face apariția cu un zâmbet larg .

- Te-ai trezit scumpo ? Ii zice bărbatul venind cu pași mărunți spre ea .

Bărbatul se uită la ea ,dar zâmbetul de pe față dispare și un surâs scurt își face apariția când a privit albul de la picioarele fetei .

- Ii recunoști ? Întrebă bărbatul ridicând albumul de jos .

Fața doar dă negativ din cap și își fixează ochii pe o poza . O femeie frumoasa cu trăsături asemănătoare cu ale ei doar că avea ochii albaștri , un bărbat cu un zâmbet imens pe buze care își ține soția în brațe  în brațe...bărbatul avea ochii căprui închis exact că ai iei . Și nu în cele din urmă o fetiță . Fetita era copia ei perfecta .

- Sunt părinți tai , ii zice bărbatul ușor stupefiat . Iar eu sunt bunicul tau . Fica mea și soțul ei au murit acum foarte mult ani .

Fata intra în stare de șoc , nu spunea nimic și doar se uită cu ochii plini de mirare la bărbat .

- Știu că e greu , dar asta e adevărul Sun .

- Eu am o familie , cred că mă confundați . Ii zice fata dând un pas înapoi .

- Știu că e greu de crezut , dar tu faci parte din familia asta . Familia Wood , cea mai puternica familie de vrăjitori .

- Nu , eu nu sunt o vrăjitoare eu sunt un vampir domnule .

- Știu , după ce au murit părinți tai eu te-am dat prietenilor cei mai de încredere pe care i-am avut . Părinți lui Jin . Sa te poată transforma in vampir și să așteptăm până vine momentul .

- Ce moment ? Întreabă Sun confuză .

- Momentul când demonul e cel mai puternic și când tu ești la vârsta maturității .

Fata se uită confuză la bărbat , îl credea nebun . Până când și-a adus aminte de ziua în care a fost răpită și a rostit acele cuvinte . Ochii fetei se mărită și mai tare iar inima a început să bată cu putere .

- Sunt o vrăjitoare , zice Sun cu lacrimi in ochii

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now