Capitol 8

66 12 0
                                    

PERSPECTIVA SUNNY

Tot corpul meu tremura, era plin de rani care nu se vindecau e prima data in viata mea cand durerea dureaza asa de mult , dupa ziua de azi cred ca voi simti durere de fiecare data cand ma ranesc, nu mai am puteri de vampir si nu mai sunt nemuritoare.

Inca stau legata de acest scaun afurisit si nici mainile nu le mai simt , sunt asa de slabita cateodata camera in care ma aflu legata se mai invarte si o ameteala profunda ma cuprinde. 

Oare asta e sfarsitul meu? va veni cineva dupa mine? ...acel baiat tot imi apare in minte, de ce nu il pot scoate , nu imi face bine , inima mea bate prea repede din cauza lui,.... revino-ți Sunny l-ai vazut o singura data si te gandesti non-stop la el, nu e momentul potrivit nici acum , uite in ce incurcatura ai intrat.

Scartaitul usii care se deschide ma scoate din gandurile mele si intra un barbat imbracat in negru din cap pana in picioare, acelasi barbat care mi-a facut aceste rani pe corp.

-- Tot nu vrei sa mananci frumoaso, zice barbatul care se apropie cu pasi repezi de mine avand o tava cu ceva de mancare si un pahar cu apa, imi este foarte foame si sete dar nu o sa mananc dand-ui lui satisfactie.

-- nu mananc nimic din ce te-a atins pe tine , zic eu si ii dau o privire patrunzatoare dar nu e bagata in seama.

--vei muri de foame si nu imi esti de folos moarta, vreau ca el sa te vada suferind si asta imi face mie placere, asa ca ori mananci ori iti bag eu toata mancarea asta pe gat pana ma vei implora sa ma opresc, zise barbatul din fata mea care apropie tot mai mult tava cu mancare de gura mea.

-- Cine e acel EL care trebuie sa ma vada, nu cunosc pe nimeni te rog lasa-ma sa plec iti pot da tot ce vrei inapoi, numai lasa-ma sa plec, zic aproape cu glasul implorand si lacrimi in ochii.

--Tu chiar nu iti aduci aminte ce sa intamplat acum 50 de ani , si asta ma enerveaza si mai tare. Fratele meu a fost omorat de baiatul tau frumos si perfect , care acum traieste bine mersi in timp ce eu fac un plan sa il distrug. am asteptat aceasta zi ce 50 de ani , am asteptat sa te intorci tu ca planul me de razbunare sa fie perfect.

 Deja ma enervasem , nici macar nu stiam despre ce este vorba si ma trage la raspundere.

-- Asculta aici matahala , nu stiu deloc despre ce vorbesti tu, nu iti cunosc fratele si habar nu am cine e acea persoana care ti-a omorat tie fratele , scuip cuvintele din gura fara sa gandesc ce pericol urmeaza sa se intample.

-- Tu chiar nu il stii pe fratele meu? numele Black iti suma cunoscut fetita? arbatul se apropie de mine din ce in ce mai mult si imi prine barbia cu degetele sale unsuroase si scarboase.

Dar numele Black imi apare in minte si nu il pot scoate, simt un dispret prosund cand ma gandesc la acest nume. Deodata in minte imi apar multe imagini cu barbatul din visul meu cu Jin si....Jungkook baiatul care mi-a luat mintile .


Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now