3.Обичам те!

3.9K 127 21
                                    

...
Гледна точка на Т/И

Вече мина седмица и половина от както Тае беше в къщи. След като се изкъпа, дойде до мен с усмивка, но понеже аз бях много засрамена и объркана, го погледнах само веднъж и го помолих да си върви. След това той си взе нещата и излезе леко тъжен, но и притеснен от къщата.

От тогава не съм говорила с него. Не за друго, а защото не му позволих да ме заговори. Беше ме срам от себе си. Ние дори не си бяхме говорили преди целувката, а аз му позволих да влезе в къщата ми и да правим.... разни неща.
Бях объркана.... Да не би да е разбрал намеците ми... или.... да ми е чел дневника???
Ооо не!... Ако ми е чел дневника, значи е разбрал всичко.... Оф.... Не знам.
Тае няколко пъти се опита да поговорим, но аз се правех, че не съм го видяла и го подминавах.
Чувствах се гадно.

Днес имах осем часа и то все гадни предмета. Сега бях в последния час и се опитвах да се съсредоточа в това, какво говори госпожата. Уви беше трудно. Нищо, че бях на първият чин,.... Как да се съсредоточа, като зад мен седеше Тае и не спираше да ме ръчка за да се обърна? Аз не го отразих, а зарових глава в ръцете си.
Толкова много исках да го прегърна и да му кажа,че го харесвам. Толкова много исках да го целуна, но... Не смеех.

По едно време, чух дразнещият звук на звънеца. Всички станаха, прибраха си нещата и се втурнаха да излизат от стаята като някое стадо кози. Понеже не бързах, си останах на чина и спокойно започнах да си прибирам учебниците. След като стаята се изпразни, реших и аз да си тръгвам. Тъкмо се гласяха да стана от стола си и някой ме хвана за ръката. Погледнах към човека и... не се изненадах. Е... може би малко.
Беше Тае и ме гледаше сериозно.

- Какво искаш?- Попитах, въздишайки.

- Защо се държиш така? Аз ли направих нещо? - изражението му омекна.

- А-аз... трябва да се прибирам.- исках да се прибирам. Сетих се за случката с него вкъщи,се засрамих и забих поглед в земята. Опитах се да се отскубна от хватката му, но не успях.

- Не! Няма да си тръгваш!- развика се той.- Защо не говориш с мен? Нали ме харесваше? Какво.... не съм такъв, какъвто очакваше ли?- Я пак !!! Той какво каза ?!? О-от къде е р-разбрал?- Знам, че прибързах преди седмица но... Моля те, говори с мен!- каза той, като на последното изречение, ме придърпа към себе си. Аз стоях скована пред него и не можех да повярвам какво чуват ушите ми.

Мръсна играHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin