15. За бъдещите моменти

1.4K 56 25
                                    

Гледна точка на Т/И

Свърших я.... Драмата свърши. Беше толкова хубаво. Стоях пред телевизора с широка усмивка, а от окото ми падна сълза. Не, че краят беше тъжен... просто си бях ревла и плачех на всичко.

Както и да е. Станах от леглото си и се разтегнах. Огледах се за Джимин, но не го намерих. Слязох долу в кухнята. Тогава го видях. Беше легнал по корем до празната купичка за храна. Не знаех колко е часът, но със сигурност беше следобяд и трябваше да му сложа да яде. Сложих му малко от храната, която беше донесъл Джимин преди седмица- две и се качих обратно в стаята си. Случайно погледнах към часовникът на стената. Показваше 18:50ч. Боже... Бяха минали цели пет часа в гледане на сериал. Тъкмо бях готова отново да се излегна на леглото, когато почувствах притеснение. Усещах, че нещо забравям. Замислих се и...
Отворих широко очи. Господи... как можах да забравя. Тръгнах към гардероба, но след миг се отказах и се запътих към банята. За моментално време си ударих един душ и измих зъбите си. Върнах се при гардероба. Ето сега вече дойде трудната част. Какво щях да облека. Трудно правех избори, а ако се отнасяше за дрехи положението ставаше... 😬
Паникьосах се. Почти нямах време, а имах да оправям и косата си.

За момент спрях да мисля за каквото и да е. Дишах и издишат. След това си взех телефона и си пуснах малко музика. Песента на Psy, New Face закънтя в ушите ми. Песента не беше от новите, но винаги щом я слушах, настроението ми се оправяше. Върнах се при гардероба.. отново и избрах една рокля. Облякох я докато се кършех по ритъма на музиката и не ми пукаше, колко време ми оставаше.
Вече облечена си взех гримовете и влязох в банята. Сложих си грим, не много силен, но достатъчен да подчертае очите ми. За около десет минути бях готова и с него, а като завършек сложих обикновен, безцветен гланц.

Изглеждах така:

Изглеждах така:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Мръсна играWhere stories live. Discover now