4. Добра идеа!

3K 102 15
                                    

Гледна точка на Таехьонг

"Голям простак съм...."
Това беше първото нещо, което си казах след като се събудих от не много дългият си сън.
Вчера.... при Т/И..... исках да се пошегувам малко с нея, но не осъзнавах, че с думите си съм я убедил. В главата ми шегата не звучеше толкова годно. Може би се притесних и думите излязоха по този начин. Просто ми е трудно да си изразявам чувствата. Започнах играта, с нагласата, че ще и призная чувствата си към нея, а какво направих...? Аз глупакът обърнах всичко на "шега". Дано да ми даде втори шанс. 😓😤

След седмица

Ах... вече мина седмица и Т/И ме игнорираше тотално. Подминаваше ме, все едно не съм там, а когато трябваше да сядаме заедно в някой определен час.... просто лежеше на чина, с гръб към мен и не ме отразяваше по какъвто и да е начин.

Сега отново беше събота и се чудех как да накарам Т/И да ме изслуша.
Мислех, мислех и.... Да, измислих го!
Реших, че щом като не иска да ме изслуша лично ще и го напиша там, където съм сигурен, че ще види съобщението... в Wattpad.
"Мда знам... гениален съм" казах си на ум.
Изтеглих си приложението и оставаше само да си създам профил, но.... едва ли щеше да го прочете като види, че съм аз.
Въздъхнах и написах като потребителско име DaddyOnelyForYou.
Така, готово. Понеже телефона и беше при мен повече от... седмица мисля че (?), успях да разгледам пучти всичките и приложения. Знам... малко е гадно, че и рових в телефона но... аз съм си такъв... любопитен. 😁✌
Та... запомних как се пише в Wattpad и я следвах.
Видях,че беше изтрила историите с мен. ЗАЩО? Та те имаха по 20- 30 хил четения. Ох... това момиче.
Забелязах, че има нова история. Отворих я и започнах да чета. Отново беше романтична и еротична... Историята започна с момиче, което четеше книга в час и нейният съученик, к-който тя харесваше от дълго време, и дръпна книгата от ръцете.

"ЧАКАЙ МАЛКО" казах си аз след като осъзнах, че това е "нашата история" колкото и къса да беше тя. С интерес започнах да чета напред. След като стигнах до деня, в който играят онази игра в стаята на момичето.... разбрах, че Т/И е много наранена. Как можах?

Коментирах тази част от историята.

DaddyOnelyForYou: Глупак....

Мръсна играWhere stories live. Discover now