8. Нова работа?

1.8K 75 56
                                    

Гледна точка на Т/И

Събудих се... погледнах към прозореца и осъзнах, че беше рано сутринта, защото едва сега изгряваше слънцето. Протегнах се, рацтърках очи и станах. Имах предчувствието , че днес няма да ми е ден. Сънувах ужасен сън или... Сън ли беше? Разтърсих глава.
Запътих се към банята и извърших сутрешната си рутина набързо.
Върнах се обратно при прозореца и седнах до него. Загледах се във все още изгряващото слънце, чакайки да стане време за училище.

След около половин час реших, че е крайно време да се приготвям. Облякох черни дънки, черна тениска, по-широка от обикновено и вързах косата си на кок. Исках да съм неутрална. Много ми се насъбра и прекалено много сълзи изплаках тези няколко седмици.
Взех чантата си и излязох от вкъщи.

След няколко часа

Дам... за жалост не е било сън. През целият ден в училище се чувствах някак самотна. Имах приятелите на Тае зад гърбът си, но мисълта, че него вече го няма, ме караше да се натъжавам. И въпреки това, често поглеждах към вратата на класната стая с надеждата, че Таехьонг ще я отвори и ще ми се усмихне, както обикновено, все едно нищо не се е случило.
Няма да забравя какво ми каза.
"Никога не забравяй мен и това, че те обичам"

След шест години

Гледна точка на Таехьонг

Сега пристъпвам гордо по коридорите на бащината фирмата. Хората се спират и ми се покланят...

Познайте къде съм. В Корея. Защо?
Защото започвам нов етап от живота си. Баща ми ми остави фирмата си в Сеул и сега съм новият и директор. След като завърших продължих да се "обучавам" при баща си и така без да осетя минаха шест годин. Притеснявам се как и дали ще се справя тук... сам в Сеул... С цяла фирма на гърбът си... но за всичко е нужно време и упоритост.
"Ще се справя..."

Гледна точка на Т/И

,,УАУ... ФАНТАСТИК БЕЙБЕ..."
Движех се по ритъма на музиката. Не... по- скоро се мятах. Беше чудесен делничен ден. Аз и Джимин, както обикновено всяка сутрин "дивяхме".
О...да! Трябва да го представя. Моята половинка... Моят принц в отекчаващият ми живот... Моят гушльо.. Джимииин. ❤
Моят бял и пухкав котарак. С тази изящна походка и дълги мустаци си е истински принц.
Вижте... не е ли красавец.

Мръсна играWhere stories live. Discover now