5. Първото и парти

3.4K 100 105
                                    

Т/И/Ф: Моля???

DaddyOnelyForYou😁: Ааа... исках да кажа, че не трябваше да ти пиша онези неща по- рано.
Истината е, че ти имам инстаграм профила от преди. Не ме питай кой съм и как съм разбрал, че онези истории в Wattpad са твои. Извинявай ако, съм те разстроил или ядосал от писаното ми до сега! 😕

Т/И/Ф: Добре, няма да те питам за това с профила, но за какво шегуване пишеше?

И.... нищо. Така Т/И си остана с чакането. Не получи отговор и това и развали малко настроението. Не знаеше защо но и беше приятно да си пишат. Може би приемаше чатовете им за глътка въздух измежду драмите с Тае. 🤷🏼‍♀️

Таехьонг някак си усети че Т/И се натъжи след "твоето момче" , не беше кой знае какво но знаеше, че една дума можеше да нарани или натъжи човек за секунди. Жалко, че той беше направил това два пъти с нея.

Остатъкът от деня, Т/И и Тае прекараха в лежене, мислейки си дали ще се престрашат да поговорят за случилото се.

След ден

Тае стана мързеливо от леглото си. Отново беше на училище. Ааах....🙄🙄🙄

Направи си сутрешните процедури и се обляка с черни дънки и малко по- широка тениска на Гучи. Сложи си една тетрадка в раницата, обу се и потегли към училището. Беше по- рано от обикновенното там и за това реши да седне на близката пейка и да изпие едно кафе. По едно време забеляза T/И.

Таехьонг: Уоу! - каза си сам на себе си. Т/И изглеждаше страхотно.

Сутринта Т/И стана много рано. Беше в изненадващо добро настроение. Беше решила, че няма да се мъчи с мисли по Тае или да се затваря в себе си заръди него.

Изми си лицето и зъбите. Включи машатя в контакта и зачака да загрее. През това време извади това което щеше да облича.
...... След около час гласене, тя беше готова.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Мръсна играWhere stories live. Discover now