18. Промяна в плана

1.1K 38 58
                                    

Тръгнах към кухнята. Т/И се бе средоточила над целувките си по вратъг ми, а аз давах всичко от себе си да не се спъна някъде. Неусетно достигнах дестинацията си и оставих Т/И да седне на масата. Придърпах я по- близо до себе си и нападнах устните и. Не можех да се контролирам. Ръцете ми се тикнаха под тениската и, а нейните се вкопчиха в косата ми. Притиснах я още повече до себе си. Започнах да целувам надолу по брадичката и, вратът и, ключицата, гърдите и. Не можех да и се наситя. Тя започна да стене тихо с въздишки. Т/И бе извила глава назад, оставяйки се на усещането да я завладее. По едно време усетих да задвижва ханша си. Започна да се оттърква в мен. Аз изстенах с леко ръмжене. Надигнах се леко и съблякох ризата си. Т/И от своя страна се зае да съблече тениската си. Тъкмо я целунах отново, разкопчавайки дънките си, и чух отключване на входната врата. И двамата спряхме на място. Чуваше се само тежкото ни дишане. Аз бързо облякох ризата си без да я закопчавам, гледайки към източника на шума. Направих знак на Т/И да си облече тениската, но тя се намръщи. Аз я изгледах предупредително и тя бързо я облече. И аз не исках да се облича, но.. Ако Джимин беше влязал през врата в този момент, какво щеше да види..? Аз не исках да вижда нищо.

Мислите ми бяха прекъснати от Рюджин, която влезе в кухнята усмихната широко, със слушалки в уши. Усмивката и изчезна щом ни видя. Първо погледна Т/И, след това мен и разкопаната ми риза.
Т/И бързо скочи от масата и застана пред мен, за да ме скрие и се усмихна на Рюджин.

- Извинявай Рю. Не трябваше да виждаш това..

- Не, няма проблем.. Аз тъкмо излизах.- Каза Рюджин и излезе от стаята с безизразно лице. Не разбрах дали беше ядосана или натъжена. Т/И прибяга до входната врата, където Рюджин тъкмо излизаше. Не можа да и каже нищо, за това се върна при мен.

Стаята се изпълни с неловка тишина. Нито на мен, нито на нея ни беше комфортно да продължим каквото правихме. Т/И изглеждаше загрижена.

- Т/И, какво има. Да не си се стреснала или..?

- Просто... Стана ми малко гадно за Рю.- Аз премигнах няколко пъти очудено. Та аз до преди половин час и обяснявях, че с Рюджин бяхме заедно, а тя...Щях да кажа нещо, но тя продължи.- Сигурна съм, че е гадно да видиш човека който обичаш, с разкопчана риза и разрошена коса, и приятел.... друго момиче до него.

Понеже не знаех какво да кажа, само я прегърнах.

- Искаш ли да гледаме филм?- Попитах я.

Мръсна играDonde viven las historias. Descúbrelo ahora