UYANIŞ | FEDÂKAR

434 42 3
                                    

Haftaya görüşürüz. Keyifli Okumalar 

İnstagram: _busra1903 









Bölüm medyası: Tuğkan - Küçük Civcivim 

⚜⚜⚜⚜

İki gündür tahlillerle uğraşmaktan Ahsen'in yarım bedeni güçsüz düşmüştü. Sürekli uyumak istiyor, bedeninin sızısını unutmak için her yolu deniyordu. Doktor donörün kim olduğunu açıklamamıştı. Fırat'ın yoğun çabalarına rağmen kimliği saklanmıştı böbreğini bağışlayacak olan yardımseverin. Ahsen'in bedeninde kalan tek böbreğinin de gücünün tükenmesi an meselesi olduğundan doktorlar bir an önce ameliyatı gerçekleştirmek istiyordu. Çaresizce gelecek sonuçları beklerken etrafından sevdikleri eksik olmuyordu. Odanın önünde içeriye girebilmek için bekleyen arkadaşlarını görmek için yeterince dinç değildi. Başını yastığa iyice gömüp kelebek takılı olan elini havaya kaldırdı. 

Kırmızı rengini sıkça misafir eden gözleri duygusuzca üzerinden geçip tekrar kapıya bakmıştı. Fırat çok büyük bir ihale için birkaç saatliğine şirkete gitmişti. Elbette bunu yaparken son derece üzgündü. Ahsen ikna edici sözler kurmuş olsa da Fırat'ın bu ikna edici sözleri onayladığı söylenemezdi. Odada yalnızlıktan ölmek üzereyken tıklanan kapının ardından Merih başını uzatıp gülümsedi. 

"Gelebilir miyim Can Kız?"

"Tabii ki sıkıntıdan ölmek üzereydim." 

"Bende ölmek üzereyim ama konumuz bu değil."

"Konumuz tam da bu oldu şu an. Ne oldu anlat hadi?"

Merih'in gerginliğini saklama çabaları başarısızlıkla son bulduğunda derin bir of çekti. Dışarıdan bakıldığında patlamaya hazır bir bomba gibi görünüyordu ancak o bomba Ahsen'e bakarken pamuk şeker kıvamı alıyordu. Daha fazla bekletmemek adına kimseye anlatamadığı gerçekleri döktü bir bir. 

"Kızıl beni aldatıyormuş." 

Odanın tavanına yayılan kelimeler izini Ahsen'in zihninde bırakmaya başladığında parçalar yavaş yavaş birleşiyordu. Ahsen şaşkınlıktan dilini yutmuş gibi öylece arkadaşını izliyordu. Soru sormaktansa Merih'in anlatmasını beklemek en iyisiydi. 

"Yurt dışında işletmeci bir adamla birlikteymiş. Ben evde yokken onunla görüntülü görüşmeler yapıyormuş. Seviyesiz görüşmeler. Adam üç gün önce aradı. Bu banyodaydı kamerayı kapatıp ben cevapladım. Adam sevgilim neden yüzünü göstermiyorsun falan dedi."

Derin bir iç çekip dişlerini sıktı. Hazmedemediği gün gibi ortadaydı. Belki de bu kadar savunmasız olduğu için kendine kızgındı. Bu ikisi arasındaki farkı anlayabilmek Ahsen için bile zordu. 

"Adam çağrıyı kapatmadan bu çıktı banyodan giymiş kıyafetlerini. Saçlarını kurutuyor. Elimdeki telefonu gördüğü an ki surat ifadesini görmen gerekiyordu. Tam anlamıyla maskesinin düştüğü an diyebilirim sana. O kadar tuhaf ve endişeliydi ki... Tek bir kelime etmesine müsaade etmeden kapı önüne koydum."

Elleri saçları arasında hoyratça gezinirken kabına sığamadığı sayılı anlardaydı. Gergin surat ifadesi yavaş yavaş silinirken yerini derin bir tebessüme bıraktı. 

"Babamı affettim."

Konunun ters köşe yapmasının Ahsen için bile beyin yakıcı bir etkisi vardı. Gözlerinin içinde yer edinen gülümseme gereksiz şeyler için fazla üzülmeyeceğinin kanıtıydı. Ancak bundan sonra kadınlara güvenebilir miydi, ondan emin değildi. 

UYANIŞ [ TAMAMLANDI ] RÜYA SERİSİWhere stories live. Discover now