1.2.

4.9K 191 23
                                    

Éjszaka elég zavartan aludtam, többször is megébredtem viszont már 7:00 volt az idő ezért kellett ki kellnem az ágyból.

Elkészültem kellőképpen az iskolába, egy lelkemet leíró szettet viseltem ami konkrétan fekete volt, fekete csőszárú nadrág, egy fekete pulcsi és fekete cipő. Hajam szokás szerint oldalra állítottam fel (( ͡° ͜ʖ ͡°)), így indultam el az iskolába nagy reményekkel, amik befogadó osztály, több jó barát és jó tanárok voltak.

Útközben fülembe téve fülhallgatómat a Years&Years egyik új számát bömböltettem. Házunktól nem volt messze az iskola, körülbelül 10-15 percre volt úgyhogy hamar odaértem. Megtorpantam a nagy gimnázium előtt, mély levegőt vettem majd kinyitottam a nagy faajtót és beléptem. Arra a helyre ahol a következő négy évemet fogom tölteni.

A széles, diákkal teli folyosón lépkedve nézelődtem keresve a mi osztályunkat. Mivel 3 emeletes volt az iskola ezért egy kis időbe telt amíg megkaptam de egy 15 perces keresés után megkaptam a IX.B felirattal ellátott osztály ajtaját. Lehunytam a szemem majd beléptem az osztályomba.

Az osztályunk egy viszonylag üres osztály volt , semmi díszítéssel és két nagy zöld táblával . Az osztálytársaim nagy része már bent volt, ki-ki már barátot találva magának beszélgetett a többi pedig ült egy-egy padban. Volt egy pár szabad hely de egy kedves lány megszeppentségem látva intett hogy menjek oda.

-Szia, nem szeretnél mellem ülni? Idáig te voltál az akit szimpatikusnak találtam . - nevetett fel a lány enyhén elvörösödve. - Egyébként Flóra vagyok.

-Persze, szívesen ülök melléd, Flóra . - válaszoltam a szőke rövid hajú lánynak.

Letettem a táskámat majd leültem mellé és beszélgetni kezdtünk mindenről. E kis idő alatt jól megismertük egymást. Lassan kezdett megtelni az osztály viszont két pad az osztály hátsó felében még üres volt. Bejött az osztályfőnökünk és elkezdett bemutatkozni. Beszédét egy ajtónyílás vágta félbe, és akkor ...

Folytatás következik

Nos sziasztok, a második rész ennyi lenne, tudom egy kicsitt unalmasra sikeredett viszont szép lassan szeretnélek titeket bevezetni ebbe a történetbe. Nagyon remélem hogy ez a kevés is meg fog titeket és fogjátok tovább olvasni a folytatást.<3

Egy új kezdet...vagy mégse?Where stories live. Discover now