1.8.

2.9K 153 8
                                    

Mondtam hogy vigyázzon magára és kézfogás helyett vállamat magához húzva búcsúztunk el.

Forró kezét vállamon érezve mentem be a lakásba. Ettem egy kis Nutellás kenyeret majd felsétáltam a szobámba és lefeküdtem aludni.

Reggel 7 órakor természetesen költött a telefon hiszen hétfő volt. Brutál jól aludtam ezért elég hamar sikerült elkészülnöm, egy keveset telefonoztam majd elindultam az iskolába.

Beérve az iskola épületébe találkoztam Flórával, akinek meséltem a csodálatos hétvégémről. Mindent nagyon rendesen fogadott és pont a végéhez érve az osztályunk elé érkeztünk, ahova bementünk és elsétáltunk a padunkhoz. Szétnézve láttam hogy Luis nincs az osztályban, valószínűleg most is késik, mint úgy általában minden nap.

Elkezdődött a földrajz óra, majd egy 5 perccel később csörtetett be az osztályba elnezését kérve ami már lassan egy betanult szövege lesz, mert egyfolytában ugyanazt és ugyanolyan hangsúlyban mondja. Ezután jött az unalmas 50perc, amin majdnem el aludtam, mert vasárnap korán szoktam lefeküdni, ellentétben a Luissal töltött vasárnapomon egy kicsitt később sikeredett elaludni.

Az óra elteltével Luis odajött hozzám és beszélgettünk egy keveset. Beszéltünk a hétvégére egy kisebb baráti összejövetelt, ezen töprengtünk a szünetben hogy hogy lenne a legjobb.

Szünet végén felsétáltam az osztályban majd elővettem a matek füzetem. A tegnap este óta mostmár egy kicsitt többet jelent nekem ez a füzet. Óra elején szokás szerint a tanárnő végignézte mindenki házi feladatát, ezért mindenki oda nyitott, ezzel együtt én is. Hirtelen megpillantottam valamit a füzet jobb felső sarkába írva, ahol az volt oda irva hogy: Megismételhetnénk tanárúr, ez mellé pedig egy huncut fejet firkantott oda.

Én teljesen leblokáltam ez miatt a tanárnő kétszer rám szólt mert kezem pont azon az oldalon volt ahol lenne a házi feladatom. Fejemet felkapva és kezemet levéve a lapról gondolkodtam tovább. Megismételhetnénk...lehet ha a találkozásra írta ezt? Tekintve hogy barátnője van és messze áll attól hogy meleg legyen ezért azon
állapodtam meg magamban hogy a házi feladat írásra írta oda ezt.

Nos ez a rész ennyi lenne, mostanában tényleg nincs időm az évvégi vizsgák és a tanulás miatt, viszont megpróbálom minél hamarabb hozni a következő részt ami ígérem hosszabb lesz ennél .:)

Egy új kezdet...vagy mégse?Where stories live. Discover now