1.5.

3.2K 168 13
                                    

Elindultam, és Airpodomat fülembe téve elindultam a megadott cím felé. Közben beszélgettem telefonon Flórával hogy találkozzunk pár utcával arrébb.

Bevéve vagy a negyedik kanyart az utcákba megpillantottam Flórát aki baromi jól nézett ki, hajába festett egy pár fekete tincset, és az öltözéke pedig egy oversize pulcsiból állt meg egy eszméletlen jó magassarkúból. Ketten elindultunk Luis háza fele és útközben beszélgettünk.

Éppen a házszámokat néztük amikor megláttuk a 84.es feliratú házat. Egy nagyon nagy kapu és mögötte egy filmbeillő nagy ház. Nem is tudtam hogy ilyen gazdagok, vagyis nem gondoltam volna. Megnéztük mégegyszer hogy tényleg 84est ír-e, de igen, azt írta. Becsengettünk, majd 2 csengetés után meghallottuk Luis hangját aki megkérdezte a nevünket és beengedett minket. Egy kis ösvény vezetett a házig, amíg oda értünk kicsitt szétnéztem. Nagy udvar, zöld lenyírt füvel, trambulinnal és hátul ha jól láttam akkor egy medencével.

Az ajtójukhoz érve ismét csengettünk majd kinyílt az ajtó és Luis várt a túloldalon aki egy fekete nadrágot és bordó inget viselt egy rikító színű nyakkendővel , haja a plafont szúrta de brutál jól nézett ki. Köszöntött minket majd betessékelt és bemutatta egy kicsitt a helyiséget. Az osztály nagyja már megérkezett akik kisebb csoportokba törömülve beszélgettek. Mi Flórával töltöttünk magunknak innivalót és tovább beszélgettünk, egymásnak meséltünk az általános iskolás emlékeinkről amikor hozzánk lépett Ő.

-Hogy érzitek magatokat? - kérdezte a félhomály világításban. Természetesen kék szemei még most is virítottak.

-Jól. - feleltük egyszerre.
-Nagyon szép házatok van és tetszik a berendezés. - mondtam majd ráeszméltem hogy ez túl kínos volt.

Ezt Ő megköszönte majd megdicsérte Flóra haját és az én öltözetem amit nagy meglepve köszöntem meg. Na erre nem számítottam volna. Ezután táncoltunk egy keveset, és beszélgettünk egy pár osztálytársunkkal.

Éreztem hogy kell menjek WCre ezért szóltam Flórának hogy mindjárt jövök és megfogva italomat elindultam a Luis által megmutatott mellékhelyiség fele. Belülről is nagyon nagy volt a ház, hosszú folyosókkal és festményekkel a falon. Beérve a mellékhelyiség folyósójára a félhomály fényben olyat láttam amire nem számítottam volna.

Luis egy lányt a falnak nyomva falták egymást, én pedig totál leblokáltam a hosszú folyosó másik végén. Meglepettségem miatt kiejtettem kezemből az italt. Minden elhomályosult és már csak a poharam üvegtörését hallottam.

Egy új kezdet...vagy mégse?Where stories live. Discover now