2.2.

1.9K 81 12
                                    

Merengésem az osztályfőnök asszony rekecses, mély hangja szakította meg és így elkezdődött az első tanórám az iskolában. Már lassan 5 perc elteltével akartam kérdezni az osztályfőnököt hogy ki hiányzik mivel két hely üres volt mellettem. Másik felől egy visszahúzódó, göndör fiú volt, akivel még csak köszöntünk egymásnak. Viszont ekkora az ajtónyitódását hallottam, amikor belépett két fiú, az egyik egy e-boy szerű, a másik pedig...hát az is. Elnézést kértek a késésért, majd előre jöttek az egyedüli két szabad helyhez. Ez a két hely úgy maradt üresen mintha direkt csak nekik lett volna elfoglalva. Szóval mostmár így lett meg a teljes létszám.

EGY HÉTTEL KÉSŐBB

Egy hét telt el már az iskolakezdés óta és imádom ezt az osztályt, mindenki olyan kedves és befogadó, viszont van pár ember akit ki nem állhatok, mint például Marcus. Ő a padtársam, nem is akar barátkozni és nem mellesleg nagyképű. Már az első órán mindenki azt kellett hallgassa hogy hány országba járt a nyáron.Összességében az elmúlt héten csak annyi történt hogy ment minden a normális kerékvágásba és még egy kicsit ismerkedtem. Időközben megtudtam az új crushom nevét is, Dakota.

Hétfő van és nem megyek iskolába mert ma indulunk az osztálykirándulásra amit az osztályfőnök szervez ismerkedés és összerázódás céljából. Mivel két napról van szó ezért nem megyek egy nagy táskával, így könnyű összepakolnom. Megreggelizek és elindulok az iskolám fele, ma a busz helyett a gyaloglást választom hogy kicsit tudjak merengeni és magamban lenni.
Annyi tervem lenne nyárra...elszeretnék menni a Pridera, aztán hegyet mászni a közelünkben levő hegyekbe, pár fesztiválra és igazából olyan helyekre ahová minden tinédzser. ( na jó, a Pride kivételével :D )

Mivel lassan az iskolakapumhoz érek ahol kell
mutassam az igazolványomat ezért kiveszem a fülhallgatóm a fülemből és előkotorászom az igazolványom amit már mutatok is a kapus néninek.
És így meg is érkeztem oda ahova kellene mert az udvaron gyülekezünk, így nem kell felmenjek az osztályba. Tovább hallgatom a zenét ( fülemben Troye Sivantól a YOUTH zene szólt ) amint megérkezik az osztályfőnök abbahagyom.

-Jó reggelt kívánok! - köszöntöttem az érkező negyvenes éveiben járó nőt.
- Sziasztok gyerekek, elnézést a késésért. Indulhatunk a buszhoz. - mondta amint elindult az iskolánk elé leparkoló busz fele.
Ekkor körülnéztem, hogy mindenki megvan-e, nagyjából mindenkit láttam egy kivételével, Dakota hiányzott.

Nagyon sajnálom hogy nem volt rész tényleg viszont nem volt semmi inspirációm ahhoz hogy írjak :(

Egy új kezdet...vagy mégse?Where stories live. Discover now