1.4.

3.6K 183 42
                                    

Egy kis idő után fel pillantottam és láttam hogy Luis a padra ülve beszélget a barátaival, mire oda néztem lepattant a padról majd kék szemével szembe nézve velem egyenesen felém vette az irányt.

-Őhh szia, Luis vagyok. - kezdett bele beszédébe rikítóan kék szemével.

-Hello, én Nathan. - mutatkoztam be elég halkan a zavarban levésem miatt.

-Lesz egy osztályavató buli nálunk és mivel te is az osztály tagja vagy ezért szeretnélek meghívni téged is. - mondta ajkait féloldalt mosolyra húzva.

-Persze, hol lesz és mikor? - mondtam tarkómhoz nyúlva.

-Nálunk lesz szombaton, estefelé 8kor kezdődik . A Gábor Áron utca 84. szám alatt lakom és ott. Remélem tudsz időt szakítani rá, mert jó lenne összeismerkedni, így az osztály. - sorolta még mindig félig mosolyogva. A végére már kezdtem elvörösödni ezért ezt le tudtam egy ,,Oké"val. Erre ő kacsintott egyet majd vissza sétált a társaságához.

Mivel péntek volt és már utolsó órával végeztünk ezért elindultam haza. Jó, van egy körülbelül egy egész napom felkészülni a bulira.

Hazaérve befaltam egy kis epret, majd egy legnagyobb kiszerelésű Nutellával felmentem a szobámba. 5 óra körül járt ezért megnéztem egy pár videót YouTuben és elmentem letusolni. Egész végig csak egy dologra gondoltam..Luisra, ilyen ha az ember szerelmes egy félig idegenbe. Éppen feküdtem volna be az ágyamba és kezdtem volna neki egy filmnek amikor jött édesanyám hogy menjünk el vásárolni.

Nagyjából egy óra alatt letudtuk a vásárlást. Legalább sikerült vennem egy inget a másnapi bulira. Otthon végre megnéztem a filmet ami nem volt olyan rossz és lefeküdtem aludni.

Éjszaka alig tudtam aludni, az izgatottságtól, vajon hogy fog kinézni? egyáltalán szóba áll-e velem? stb.

Nagy sziréna hangra ébredtem fel, ami miatt eléggé megijedtem. Ablakomon ki nézve az ablakon egy rendőrautót meg egy mentőautót láttam akik egy házunk melletti parkban lévő esethez mentek.

A mi környékünkön már ez megszokott, sok a baleset és ami a legrosszabb hogy sok illegális tevékenykedések szoktak folyni. Rablások, nagyon ritkán lövöldözések és drogozás. Ilyen ez a nagyvárosi élet.

Már 11 óra volt, csodálkoztam is hogy jó sokat aludtam. Hmm, 8kor kezdődik a buli úgyhogy van még 9 órám. Elkezdődött a készülődés, maszkot raktam vagy 3 félét, hajamat megcsináltam, fürödtem, elvoltam a boltba venni egy új karkötőt ami egy fekete szimpla karkötőt volt, ami elég jól passzolt az ingemhez ami szintén feketés volt.

Elég hamar eltelt a készülődésekben az idő úgyhogy még ettem egy keveset és már ott is volt az óra állása hogy indulnom kellett. A szettem lehet ha egy kicsitt túl sötétre sikerült viszont nekem nagyon tetszett, főleg a fekete ing amit tegnap vettünk.

Egy új kezdet...vagy mégse?Where stories live. Discover now