14.

2.9K 105 21
                                    

Moj život je oduvijek bio za druge oličje savršenstva, ali ne i za mene

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Moj život je oduvijek bio za druge oličje savršenstva, ali ne i za mene. Moje djetinjstvo je bilo ukrašeno mnogim svađama roditelja i oduvijek sam smatrao da svađu donose uglavnom novci.

Moj tata kao ugledni policajac i moja majka kao ugledna doktorka, koja ga je upoznala dok je bio povrijeđen u jednoj pucnjavi, su se nakon par viđanja sparili. Par godina nakon na svijet je došao mali Kristijan, nasljednik djedove tvrtke jer kako piše u testamentu prvo muško u obitelji nasljeđuje svu imovinu.

Tako je mali Kristijan postao veliki bogati Kristijan. Ne moram vam govoriti kako su se ubrzo za mene lijepile raznorazne sponzoruše, no to je moj otac odlučio prekinuti ugovorenom vezom sa Marijom.

Smatrao sam Mariju za izvrsnu djevojku i zajedničkog nasljednika za čitavu tvrtku, međutim par dana nakon što mi je plavuša, koja je ušla na moja vrata i predstavila se kao moja sekretarica, pomutila um potpuno sam zaboravio na Mariju.

Plava kosa moje sekretarice je sijala na suncu, njezine zelene oči su mi predstavljale odmor za mjesto, ali nisam joj mogao objasniti da moji žele da im na kraju podarim i nasljednika s Marijom.

Tako sam je zavlačio dva mjeseca unazad i morao sam se odlučiti koju volim. Izbor nije bio težak, prema Mariji osjećam isključivo strast dok je prema Lari nešto mnogo veće.

Sam pogled na njezinu situaciju me činio drugačijim i nježnijim iako to nisam bio odmalena.  Moram da priznam, uplašila me i njezina prijateljica. Sigurno ćete se smijati jer kako da jedna mala žena uplaši snažnijeg muškarca. Onda ću vam reći da još niste imali pravu prijateljicu kao što je ima Lara.

Jasmina je uspjela u mjesec dana zavrnuti muda Denisu, mom najboljem prijatelju, a mene preplašiti da ako planiram povrijediti Laru, ona će povrijediti mene.

Nisam želio povrijediti Laru, ali moji su naprosto navijali da sa ženom kao što je Marija trebam osnovati obitelj i to što prije.

Kako da joj objasnim da moji gledaju samo po staležima, a ne po dobroti. Ona je bila i odviše poštena i časna djevojka i nisam je želio uništiti svojom prljavom obitelji. Ko bi nju prihvatio? Njezin tata nedefinisani mrtvi policajac, a njezina majka bolesna šnajderica.

Odlučio sam da ću pokušati riješiti situaciju sa svojim roditeljima i objasniti im da nekoga volim. Da ne želim Mariju i da mi ne stoje na putu ljubavi.

"Halo Denise, dođi do kancelarije. Situacija je hitna."

Prekinuo sam vezu odmah i došao za par trenutaka.

"Gdje si brate?", cereći me upitao.

"Kako si došao tako brzo? Nego, planiram večeras otići do svojih i moram objasniti situaciju svojih roditelja i svega Lari. Ne vjerujem da će tako lako pristati na našu ljubav. Bijesan sam na sebe, bijesan. Ne znam zašto sam pristao na ugovorenu vezu?"

Između nas 🔚Where stories live. Discover now