9. rész

2.6K 161 4
                                    


Tehát. Hogy megmentsük az albumomat, velem együtt, a szokásosnál is őrültebb tempót kell magamra erőltetnem. Ami abból a szempontból jó, hogy legalább eltereli a figyelmem Brian-ről.
-Szerintem ez a legjobb-mutatok a negyedik variációra. Igazából, az összes album borító terv tetszik, de az a legjobb.
-Nekem is az jön be leginkább-vont vállat a mellettem ülő Kevin.-Akkor ezzel meg is volnánk-csapta össze a kezét, és felállt hogy kezetfogjon a borítóm tervezőjével.
-Örülök hogy elnyerte a tetszéseteket!-mosolygott.
-Majd a napokban rendezzük a költségeket. Most viszont még dolgunk van-mondta Kev, majd miután én is kezetfogtam a fickóval, távoztunk.
Beültünk az autóba. Most kivételesen Kevin saját autójával mentünk, és ő vezetett. Azt mondja így biztosabb a dolgában, és jobban a kezében érzi az irányítást. Végül is, lehet benne valami...
-Most hova megyünk?-pislogtam rá.
-George-hoz. Már felhívtam, azt mondta mindig van pár félretett ötlete vészhelyzetekre. Szóval most megyünk, és szépen kiválasztjuk hogy hogyan és hol fog zajlani a második klipped-magyarázta szem.
George Davis...álltalában ő rendezi a klippeinket. Az enyémet, Maddie-ét, Logan, Juliet és Abril klippeit. Nathaniel lóg csak ki, ő az egyetlen a baráti körünkből, akinek még nem volt szerencséje George-hoz.
Egyébként, a kiválasztott dalunk a Diamond Feelings, ami, amikor felénekeltem, még Brian-ről szólt. Most pedig...senkiről. Talán ez a kedvenc dalom az albumomból, és csak azért nem ennek lett klippje eredetileg, mert mindenki leszavazta, mondván; túl sok szerelmes témájú dalom van 17 évesen. Hát igen, mivel pont ezt várták el egy tinédzser korú énekestől.
-Értem-bólintottam válaszul.
Kevin pár percig csendben vezetett, majd a köztünk beállt némaságot hirtelen megtörte.
-Jól vagy?-pillantott rám pár másodpercre.
-Értem ne aggódj, megvagyok-vontam vállat.-Míg dolgozunk, legalább nem gondolkozok olyanokon, amiken nem kéne.
-Rendben-felelte. Mintha kissé nyugodtabbnak tűnt volna a kijelentésem után, de így oldalnézetből nem tudtam teljesen megállapítani.
[...]
Itthon vagyok. És elég korán. Az elmúlt időben ugyanis nem nagyon esett meg velem hogy este nyolckor már nincs semmi tennivalóm.
Kev-vel elintéztünk pár dolgot, ami a plusz klippem forgatását, és ami az eredeti klipp előrahozatalát illeti. George után Kevin irodájába mentünk hogy aláírjak egy pár papírt, majd kiválasztottuk a ruhákat a lehetséges variációk közül, amiket a klippben fogok viselni. Közben persze egy fél órát ebédre szántunk, de ez mellékes. De mivel a helyszín lerendezéséhez, meg az egyéb dolgokhoz egyelőre csak telefonálgatni kell, ezt a kiváltságos feladatot szokásomhoz híven meghagytam Kevinnek.
Ledobtam a táskámat a dohányzóasztal közepére, én pedig az egyik fotelbe huppantam.
A telefonomért nyúltam, és kikerestem Maddie számát, de valaki megelőzött. A képernyőn Nathaniel neve villogott.
Sam-nél visszakaptam a mobilomat, ami már ebből az évszázadból való, és kevésbé hasonlít egy koboldra.
-Szia Nat!-szóltam bele boldogan a telefonba.
-Jézusom, Holly! Jól vagy? Biztos nagyon lent vagy, mindenhol csak rólad lehet olvasni! És nem igazán a jó tulajdonságaidat fényezik...
-Nyugi, igen, tudok róla. Lehetne rosszabb is...-haraptam rá az ajkamra.
-Hát, én ezt nem mondanám. Most ugrott elém egy netes magazin új cikke. Olvasom: Egyes források szerint Holly Turner, a fiatal énekes öltáncot adott Logan Ashton-nak a Lee-hegyen. Az ügy ma hajnalban történt. Érdekes, hogy pont a tegnapi nap erősítette meg Brian Torres új kapcsolatát, anélkül, hogy Hollywood legünnepeltebb sztárpárja bejelentette volna szétválásukat. Holly sztárbarátjával vígasztalódik?
-Elég bonyolult nyelvezete van, az már egyszer biztos...-bólogattam elismerően.
-Attól még leegyszerűsítve kurvának nevez. Rég beszéltünk Holls...-halkított hangján Nathaniel.
Igazság szerint mindenkivel régen találkoztam már... A legutóbbi összejövetel is elég rég volt, ráadásul arra Nat el sem tudott jönni, mivel éppen valahol Spanyolországban forgattak egy Horror filmet. Nem ez Nathaniel első filmje, viszont ebben a kategóriában még ezidáig nem próbálkozott. Ráadásul egy főbb szerepet kapott...
-Tényleg, hogy alakult a forgatás?-érdeklődtem kíváncsian.
-Melyikre gondolsz? Most egyenlőre olyan jeleneteket vesznek amikben nem vagyok benne, szóval van egy pár szabad hetem.
-A Spanyolországira. Hol is volt az? Valami hegyekben, nem?-vontam fel a szemöldököm, közben ledőltem az ágyamra és kihangosítottam a telefont.
-Hát, az elég rég volt-nevetett.
-Azért annyira nem is-ellenkeztem-De igaz, le vagyok maradva.
-A Pireneusokban... Egyébként, most neked valami fétised van a hegyekkel kapcsolatban, Holls? Mármint...ma hajnalban a Lee-hegy, most pedig a Pireneusokról érdeklődsz...
-A Lee-hegyes jelenet nem az én ötletem volt... És az utóbbit pedig csak kérdeztem. Jól vagyok-puffogtam kissé sértetten.
-Elnézést kérek-nevette el magát.-Hogy jött ez az ötlet Logan-nek?
-Hát...Nem tudom...miért nem kérdezed őt?-húztam félre a szám.
-Azért, mert amíg veled beszélek, terelem a figyelmed, és Logan azt mondta amíg nem jut időd Brian-re gondolni, addig jól vagy.
-És mégis ezt a témát feszegetjük...-sóhajtok szomorúan.
-Holly, tudod hogy nem így akartam...én csak...
-Mindegy, semmi baj. Fáj az anélkül is, csak akkor a tudatalattimat emészti fel. Aztán ha jut időm a Brian-nel kapcsolatos gondolatokra, akkor meg hirtelen kiszabadul az összes, és belefulladok a sírásba. Minden esetre...nagyon kedvesek vagytok hogy megpróbáltok segíteni, de most ha nem gond, kicsit egyedül lennék a gondolataimmal...-változott meg a hangulatom pár másodperc leforgása alatt.
-Figyelj, én nem akartam eszedbejuttatni...én csak...
-Nem, nyugalom. Ez a folytogató érzés állandóan a körülöttem lévő levegőben úszkál. Elég csak egyszer rosszul vennem a levegőt, és máris...
-Átmehetünk, ha gondolod-ajánlja fel Nathaniel, mikor nem szólalok meg.
-Köszönöm, de holnap úgy is találkozunk. Már ha eljössz-mosolygok, miközben egy könnycsepoet törlök le. De ez a telefonban szerencsére nem látszik.
-Jaj, igen, tudom. Ott leszek, Juliet minden áron el akar vonszolni. Be is kéne promóznom valamelyik közösségi oldalamon...-gondolkozott el.
-Nem mintha amúgy nem jönnének rengetegen-nevetek halkan.
-Minden lehetőséget meg kell adnom a rajongóimnak hogy találkozhassanak velem-mondta, mintha mi sem lenne természetesebb.
-Én kérek elnézést-nevettem fel ismét.-Viszont mostmár le kell tennem, Nat. Holnap találkozunk!
-Holnap-hallatszott a hangján, hogy mosolyog. Majd letette a telefont.
Szóval Juliet kényszeríti. Nem csodálom. Jules szinte mindenhova magával hurcolja Nathanielt. Most, hogy én és Brian szakítottunk, Ők lesznek Hollywood új, kedvenc sztárpárja. Az ártatlan, szőke, végtelenül kedves Juliet, és Nathaniel, aki mindent megtesz érte, és a legnagyobb odaadással szereti. Tökéletesek együtt, rengeteg dolog van meg az ő kapcsolatukban, ami Brian és az enyémben nem volt meg. Ilyen például az őszinteség, ami Brian részéről nulla volt.

Életem hangsoraWhere stories live. Discover now