17. rész

1.4K 118 6
                                    


Logan autója leparkolt az óriási, fehér gép előtt. Mindketten kiszálltunk a csomagjainkkal együtt, közben Logan egy pasas kezébe nyomta a kocsikulcsot, aki elvitte a járművet az útból.
-Nahát, csak így édes kettesben?-dugta ki a fejét Kevin a repülőgép ajtaján, majd intett, hogy siessünk. Kettesével szedtem azt a pár lépcsőfokot, ha Kevin leszúr minket, tegye meg minnél hamarabb, mert hogy én az út nagy részét alvással akarom tölteni, az biztos.
-Na hadd halljam, hogyan kerültetek ti egy autóba, miközben világosan megmondtam, hogy az utazásig semmiféle találkozás nem engedélyezett?-tette csípőre a kezét.
-Ez úgy volt, hogy...-kezdte volna Logan a magyarázkodást, de Kevin félbeszakította.
-Tudom hogy volt, nem kell elmondani, csak valahogyan mégis számon kell kérnem titeket, nem?-tárta szét a karját.-David természetesen azonnal szólt, amikor Logan elküldte, szóval végigizgultam ezt a fél órát, nehogy valaki rossz pillanatban kapjon el titeket, aztán holnap már minden újságban a gyereketek nemét fogják találgatni.
-Nyugodj meg Kev, semmi félreérthető pillanat nem történt-veregette meg a vállát Logan.
Megköszörültem a torkom. Igen is voltak félreérthető pillanatok abban az utóban.
Leültünk, majd ahogy a gépünk a magasba emelkedett, minden elcsendesedett. Kevin laptoppal az ölében beszélt valakivel telefonon, feltehetőleg George Davis-sel egyeztetett valamit.
Logan képeket csinált magáról, amik közül pár perc múlva fel is tette a legjobbat az instagramjára.
-Közös kép?-huppant le mellém, majd a telefont az arcunk elé tartva fotózni kezdett. Ellöktem a kezét.
-Nem vagyok épp fotó-kompatibilis, és amúgy is, inkább át kéne néznem azt a pár dolgot, amit a klippel kapcsolatban tudnom kéne. És aludni is akarok.
-Még nem nézted át? Pedig megéri, tele van nyálas, romantikával túlfűtött jelenetekkel-kuncogott.
-Ahh, majd improvizálok-tettem le a szándékomról.
-George nem fog neki túlzottan örülni. Bár nincs kétségem afelől, hogy ösztönösen menni fog a dolog-kacsintott Logan.
-Ha már ösztönökről van szó-jelent meg mellettünk hirtelen Kevin.-Szeretném, ha vissza tudnátok fogni magatokat forgatáson kívül, és tudnátok hol a határ a forgatókönyv, és a valós élet között.
-De hát mi...
-Holly, figyelj, én elhiszem hogy nem direkt csináljátok, hogy ez a véletlen műve, és hogy az élet sorozatosan félreérthető szituációkba kever titeket, én tényleg elhiszem...pont annyira, mint amennyire nem is. És az emberek is pont ennyire hiszik el. Nem elég velem megértetnetek hogy ez nem az aminek látszik, be is kell bizonyítanotok.
-És be is fogjuk, hiszen azért vagyunk itt-sóhajtott unottan Logan.
-És ezért is fogunk felállítani néhány szabályt. Tehát, a haditerv...-tette össze a kezét Kevin.
-Szabályok?-pillantottam rá furcsán.
-Haditerv? Kev, szerintem te kicsit komolyan veszed a munkád, nem gondolod?-nevetett kissé erőltetetten Logan.
-Csak azt teszem amit tennem kell. Tehát; a forgatáson felőlem kiélhetitek minden vágyatokat, persze csak amíg ez nem ütközik közszeméremsértésbe.
-Kevin!-temettem az arcom a tenyerembe, de mintha meg sem hallotta volna, folytatta.
-Viszont amint forgatási időn kívülre kerültök, a romantikának vége. Se egy huncut mosoly, se egy sokatmondó pillantás, az ezeknél súlyosabb dolgokat pedig fel sem sorolom, nehogy ötleteket adjak az ügyeletes szépfiúnknak-biccentett Logan felé.-És még valami...El kell mennetek fagyizni.
-Ez is a haditerv része?-túrt a hajába Logan fáradtan.
-Még jó hogy az! Szerezni fogok nektek valami csajt, és bebizonyítjátok, hogy köztetek csak és kizárólag barátság van.
-A csajjal?-vonta fel szemöldökét Logan.
-Nem, köztetek!
-És mire kell a csaj?-tártam szét a karom én is.
-Hogy bebizonyítsátok hogy barátok vagytok.
-Mármint Holly és a csaj?
-Nem! Ahh, hadd mondjam el kicsit érthetőbben. Tehát...-masszírozta Kevin a halántékát-szerzünk egy csajt. Vele hármasban elmentek fagyizni, vagy igazából nekem édesmindegy hova, csak lássanak, és lencsevégre tudjanak kapni titeket. Logan, te majd úgy teszel mintha flörtölnél a lánnyal, Holly, te pedig ennek majd nagyon fogsz örülni.
-És a lány?-emésztgettem magamban a szerepeket.
-A lány is nagyon fog örülni. Elvégre melyik korotokbeli lány ne örülne annak, ha Logan Ashton kikezdene vele?-magyarázta Kev.-Na viszont, nekem most még van pár elintéznivalóm. Jegyezzétek meg amiket mondtam, oké?-állt fel, majd a helyére ment.
-Te értetted, mit akart kihozni a dologból?-tűnödött el Logan.
-Nem-vontam vállat unottan.
Persze mindketten nagyon jól tudtuk, mire akart Kevin kilyukadni. Csak nem értettük, miért kell ekkora feneket keríteni ennek az egész szituációnak.

Életem hangsoraWhere stories live. Discover now