Ο άγγελος...

2.4K 305 22
                                    

Έφθασαν στην αρχή της σκάλας όταν εκείνος την προέτρεψε να περάσει μπροστά.

"Δεν γνωρίζω τα κατατοπια κύριε Κόλινς..." του είπε με δισταγμό κι εκείνος ύψωσε το χέρι του

"Επιμένω δεσποινίς. Μια γυναίκα πρέπει πάντοτε να έχει προτεραιότητα " είπε κι  εκείνη σκέφτηκε: Ναι, για να κοιτάς το κωλο της να ανεβαίνει τις σκάλες...

"Μάλιστα. Εντάξει λοιπόν..." απάντησε και άρχισε να ανεβαίνει την σκάλα νιώθοντας διαρκώς το έντονο βλέμμα του.  Ο πειρασμός να γυρίσει απότομα και να σιγουρευτεί για το που κοιτάζει ήταν μεγάλος. Δεν το έκανε όμως.

"Επίσης να σας ενημερώσω πως κατά την παραμονή σας δεν επιτρέπεται καμία είδους ερωτική συναναστροφή με κάποιον από τους υπαλλήλους...Μια φορά την εβδομ..." Πριν εκείνος τελειώσει η Λιζ γύρισε απότομα προς το μέρος κοιτάζοντας τον έντονα.

"Να σας υπενθυμίσω πως ήρθα για δουλειά;" τον διέκοψε  θιγμενη

"Το γνωρίζω αλλά όπως καταλαβαίνετε μένοντας συνεχώς σε ένα σπίτι, ένα σπίτι γεμάτο αντρικές παρουσίες, είναι πρόκληση δεσποινίς ..."

"Όχι για μένα κύριε Κόλινς" είπε κοφτα και συνέχισε να ανεβαίνει τις σκάλες

"Και μην με διακόψετε ξανά σας παρακαλώ..." τον άκουσε να λέει από πίσω της και συνεχισε απτόητη αν και οι σκάλες έμοιαζαν ατελείωτες. Φτάνοντας στην κορυφή σταμάτησε

"Τι πάθατε;" ρώτησε εκεινος

"Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι έχω τίποτα μαγικές ικανότητες κύριε Κόλινς..." είπε και για πρώτη φορά άφησε τον σταθερό της λόγο να αποκτήσει μια πιο παιχνιδιάρικη απόχρωση . Εκείνος ξεροβηξε.

"Μα φυσικά... Με συγχωρείτε. Από δω ..." αοαντησε και ακουμπώντας ελαφρά την λεπτή της μέση την ώθησε προς το διάδρομο. "Λοιπόν, εδώ είναι το δωμάτιο της κόρης μου. Δίπλα ακριβώς το δικό σας και απέναντι το δικό μου. Στον όροφο υπάρχει ένα ακόμα μπάνιο αλλά δεν νομίζω να σας χρειαστεί γιατί το δωμάτιο σας όπως σας εξήγησα έχει τα πάντα. Στο τέλος του διαδρόμου είναι το γραφείο μου. Όπως βλέπετε είναι αρκετά πιο μακριά από τα υπόλοιπα. Μου αρέσει η ησυχία τις βραδινές ώρες και θα σας παρακαλούσα αν δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να μην μπαίνετε ποτέ μέσα. Επίσης θα σας δώσω μια κινητή συσκευή. Στο μενού θα βρείτε μερικά τηλέφωνα που θα σας χρειαστούν. Επειδή το σπίτι είναι μεγάλο και η δυτική πτέρυγα είναι γεμάτη με ξενώνες ίσως ψάξετε τον μπάτλερ για παράδειγμα... Με τη συσκευή που θα σας δώσω, θα έχετε άμεση επικοινωνία. Όλοι έχουν μια τέτοια πάνω τους και ελπίζω να μην σας φαίνεται περίεργο..."

Deadly Contracts:The target Where stories live. Discover now