Με τα δικά της νερά...

2.3K 311 22
                                    

Βρόντηξε και άστραψε κατά της επιστροφή της στο δωμάτιο.

"Ο αχρείος!! Ο ηλίθιος!!Ο βαρεμενος !!! Ο βλαμμένος!!!!" Μονολογούσε τοποθετώντας την στολή ξανά στη θέση της  όταν ξαφνικά άκουσε ένα γέλιο από πίσω της και γύρισε "ΚΆΘΡΙΝ;;;"

"Για τον πατέρα μου μιλάς;" ρώτησε η μικρή ήρεμη και τα μάγουλα της Ελίζαμπεθ πήραν φωτιά

"Εμ .. Όχι . Για κάτι δικά μου έλεγα" απάντησε προσπαθώντας να την ξεγελάσει αλλά όπως η μηλιά έτσι και το μήλο η μικρή ήταν εξίσου έξυπνη

"Μην σε απασχολεί. Ίσως είσαι η πρώτη γυναίκα που δεν το θαυμάζει και ειλικρινά απορώ...Πώς σου φάνηκαν οι στολές;" ρώτησε σαν να ήξερε το λόγο που ήταν εκνευρισμένη.  Η Ελίζαμπεθ έκλεισε τη ντουλάπα και κάθισε στο κρεβάτι , δεν είχε νόημα να ψεύδεται στο μικρό Αϊνστάιν που είχε μπροστά της.

"Χάλια Κάθριν! Πώς θα κυκλοφορώ έτσι μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο άντρες για προσωπικό; Προσπάθησα να το εξηγήσω στον πατέρα σου αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια..." Η μικρή πήγε ως  την  πόρτα και την κοίταξε

"Έχει αδυναμία στα μακριά πόδια . Μην του κάτσεις και δεν θα φύγεις!" Είπε μονάχα γεμίζοντας με χιλιάδες ερωτηματικά το κεφάλι της και έφυγε. 

"Ωραία... Πόσο πιο χειρότερα να γίνει;" μουρμουρησε και έπεσε προς ολόκληρη πάνω στο πουπουλενιο στρώμα..

Την ίδια στιγμή στα κεντρικά του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης

"Σεμπάστιαν! Τηλεφώνημα στη γραμμή ένα!" Του ανακοίνωσε ο υπαστυνομος μπαίνοντας απρόσκλητος στο γραφείο και ο Σεμπάστιαν ξεροκαταπιε. Η γραμμή ένα... Μια γραμμή που χρησιμοποιούσε μόνο  η κυβέρνηση. 

"Εντάξει Φρεντ. Μπορείς να φύγεις " απάντησε ταραγμένος και σήκωσε το ακουστικό

"Όλα υπο έλεγχο;" άκουσε την γνωστή φωνή να του λέει

"Ναι. Ο άνθρωπος μας είναι ήδη μέσα. Δεν έχω βέβαια επικοινωνία ακόμα αλλά περιμένω άμεσα"

"Θέλω αποτελέσματα Σεμπάστιαν. Ο Πετροφσκι περιμένει από εμάς τις πληροφορίες για να κλείσει το γιο του Κριστωφ στη φυλακή! Καταλαβαίνεις πόσα διακυβεύονται; Είσαι σίγουρος ότι μια απλή γυναίκα θα τα καταφερει ;"

"Δεν είναι μια απλή γυναίκα αυτή κύριε...Με όλο το θάρρος μιλάμε για έναν εγκέφαλο με πόδια!όπως είδατε κατάφερε να τρυπώσει ολομόναχη στην έπαυλη του Κριστωφ! Μήπως οι Ρώσοι ξεχνάνε πως δεν το κατάφερε ούτε ο πιο ικανός τους άντρας να εισχωρήσει εκεί μέσα; Καλό είναι να μην τους αφήνουμε να μας κάνουν κουμάντο κύριε..."

Deadly Contracts:The target Where stories live. Discover now