Η επίσκεψη

2.4K 314 17
                                    


Μια ελαφριά ζάλη θολωνε τα μάτια της και το εντονο φως που έπεφτε πάνω τους δεν της επέτρεπε να τα ανοίξει . Το κορμί της έτρεμε ολόκληρο και πονούσε.

"Μπαμπά τι έχει;" άκουσε τη φωνή της Κάθριν

"Πυρετό αγάπη μου... πήγαινε στο δωμάτιο σου" άκουγε τις φωνές τους αλλά της ήταν αδύνατο να αντιδράσει

"Θα γίνει καλά;"

"Κάθριν πήγαινε στο δωμάτιο για το Θεό!"

Η Λιζ ένιωσε το κορμί της να αιωρείται. Έπειτα βρέθηκε κάπου μαλακά.

"Το-Τονι;..." ψέλλισε σιγάνα

"Μη μιλάς" της απάντησε . Τα χέρια του απλώθηκαν στο κορμί της και τον ένιωθε να την ξεντυνει. "Πρέπει να σε βάλω στη μπανιέρα. Ψήνεσαι στο πυρετό.."

Ο Τόνι την πήρε αγκαλιά και εκείνη έγειρε πάνω του το κεφάλι της. Ήταν σίγουρα πρωί αλλά κατά τα άλλα δεν είχε πλήρη επίγνωση. Αμέσως σκέφτηκε πως κάτι δεν έκανε καλά το προηγούμενο βράδυ.

Την βύθισε στη μπανιέρα και άρχισε να καθαρίσει τα ξεραμένα αίματα από τον ώμο της. Έβγαλε το σουτιέν της και αφήνοντας την μόνο με το εσώρουχο ρύθμισε το νερό στο πιο κρύο. Έκανε ότι ακριβώς κι εκείνη με την κόρη του.

"Παγώνω..." του ψιθύρισε και προσπάθησε να ανοίξει τα μάτια της.

"Τελειώνουμε Ελίζαμπεθ...Υπομονή" αφού την καθάρισε σχολαστικά άδειασε τη μπανιέρα και την τύλιξε με μια τεράστια πετσέτα. Την εβγάλε και την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Από την ώρα που άνοιξε τα μάτια του στο σαλόνι και θυμήθηκε όσα έγιναν το βράδυ φοβήθηκε για τα χειρότερα. Ξύπνησε τη μικρή και βρήκαν την Ελίζαμπεθ στη κουζίνα. Ημίγυμνη και μέσα στα αίματα.

"Αουτς !" Κραυγασε και έσφιξε τα ματοκλαδα της.

"Εσύ και οι μαλακιες σου !!! Θαρρείς και σου είπε κανείς να μπεις μπροστά γαμω !!!" Τον άκουσε να λέει και κατάλαβε πως κάτι έκανε στην πληγή της.

Έπειτα απο οσα έγιναν η Ελίζαμπεθ δεν ήξερε αν θα κατάφερνε να βρει δικαιολογία για να μην αποκαλυφθεί. Ίσως αν πατούσε πάνω στο μεθύσι του να κατάφερνε κάτι αλλά από την άλλη δεν ήταν σίγουρη.

"Δεν με πιάνει το ποτό. Ήπια μόνο ένα...το οποίο αποδείχθηκε πειραγμενο..." είπε σαν να διάβαζε τις σκέψεις της. "Ξεκουράσου Λιζ...Μόλις ξυπνήσεις έχουμε ένα ξεκαθάρισμα τα δύο μας ..." τον άκουσε να λέει και έπειτα τα φώτα έσβησαν. Ο Τόνι τράβηξε τις κουρτίνες και την σκέπασε αφήνοντας την μόνη.

Deadly Contracts:The target Where stories live. Discover now