Η Κυριακή

2.4K 315 35
                                    

Η Ελίζαμπεθ έβαλε τη μικρή για ύπνο. Όσα κατάφερε να μάθει της άφησαν μια πικρία και μια λύπη για ένα κοριτσάκι που δεν ήξερε κι από χθες αλλά το λυπήθηκε. Από τότε που θυμόταν τον εαυτό της μεγάλωνε με τον πατέρα της ενώ η μητέρα της ήταν απούσα . Όσες φορές κι αν ρώτησε τον Τόνι εκείνος της έλεγε πως δεν αξίζει να χαραμιζουν ούτε το σάλιο τους.  Την κοίταξε και έμοιαζε όντως με άγγελο. Σίγουρα έμοιαζε στο Τόνι αλλά είχε και κάποια χαρακτηριστικά που αν και η Λιζ δεν την είχε ποτέ , ηταν σίγουρη πως ανήκαν στη μητέρα της. Ήταν το βράδυ που ο Τόνι δεν την επισκέφθηκε για καληνύχτα. Τον περίμεναν μαζί με την Κάθριν και όση απορία προξένησε στην Λιζ άλλη τόση είχε προκαλέσει και κόρη του.  Έχει καιρό να μην έρθει για καληνύχτα....της είχε εκμυστηρευτει η μικρή πριν την πάρει ο ύπνος .

Η Ελίζαμπεθ τη σκέπασε απαλά και για λίγο έμεινε να αναρωτιέται για τη δική της ζωή. Πώς θα ήταν εκείνη αν είχε παιδί...αν ήταν και η ίδια μάνα. Νευριασε σκεπτόμενη πως κάπου εκεί έξω η μητέρα της Κάθριν έκανε τη ζωή της μακριά από την κόρη της .

Σηκώθηκε απαλά για να μην τη ξυπνήσει και πέρασε μέσω της ενδιάμεσης πόρτας στο δωμάτιο της. Σκέφτηκε να πάει να τον βρει και να του πει ότι η μικρή τον περίμενε αλλά έπειτα απο όσα προηγήθηκαν το πρωί στη κουζίνα δεν ήθελε να τον δει στα μάτια της. Εκτός αυτού είχε μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει.... Ξημέρωνε Κυριακή...

Η Κάθριν της είπε πως σχεδόν κάθε Κυριακή φεύγει. Επισκέπτεται την μοναδική φίλη που έχει και κοιμαται εκεί. Όταν την ρώτησε πως απέκτησε την φίλη της από τη στιγμή που και η ίδια έμοιαζε φυλακισμένη στο σπίτι, η Κάθριν της απάντησε πως μια ημέρα που ήταν έξω με τον πατέρα της ,είδαν μια απορη οικογένια και τους βοήθησαν. Στάθηκαν στα πόδια τους και έκτοτε εκείνη επισκεπτόταν την φίλη της. Της είπε επίσης πως ο πατέρας της εμπιστευόταν δύσκολα. Του πήρε μήνες να τον πείσει να πάει αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το έκανε χωρίς πρόβλημα.

Η Ελιζαπεθ πέταξε από πάνω της τη στολή, εκανε ένα μπάνιο και χώθηκε κάτω από τα σκεπάσματα. Μέχρι στιγμής είχε κάποια δεδομένα στα χέρια της . Έπρεπε να τα δουλέψει όμως. Ξέροντας πως τα Σαββατοκυριακα δεν υπάρχει κανείς στο σπίτι, θεώρησε πως έπρεπε να βρει τη σωστή στιγμή για να αρχίσει να ψαχουλευει. Βέβαια είχε ένα πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που είχε όνομα και υπόστασή. Τόνι Κόλινς...Η Ελίζαμπεθ ήταν  έμπειρη όμως. Θα έβρισκε τρόπο... Προς το παρόν έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να αποβάλλει την ένταση της ημέρας και να προετοιμαστεί για την αυριανή...

Deadly Contracts:The target Where stories live. Discover now