Η αρπαγή

2.3K 297 13
                                    


Έβγαλαν όλο το σχέδιο της διαδρομής χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο Τόνι είχε δημιουργήσει έναν δικό του χάρτη αυτά τα χρόνια και η Λιζ είχε μείνε έκπληκτη με το μυαλό και την εξυπνάδα αυτού του ανθρώπου. Φόρτωσαν όλα τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο . Ο Τόνι επικοινώνησε με το δικηγόρο του δίνοντας του ένα χαρτί το οποίο έλεγε εγγράφως ότι φεύγει εκτός χώρας για ένα διάστημα λόγο εργασίας και του ανέθεσε ως ένα βαθμό την επίβλεψη τόσο των ξενοδοχείων όσο και των νόμιμων μεταφορών. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάμβανε ο Άντριου προσωπικά μόλις τους άφηνε και επέστρεφε. Ο καιρός ήταν καλός. Στον ουρανό υπήρχε ξαστεριά και νηνεμία στην ατμόσφαιρα.

"Όλοι έτοιμοι;" ρώτησε ο Τόνι και η Λιζ έγνεψε. "Ώραια, πάω να ξυπνήσω τη μικρή. Πηγαίνετε στο αυτοκίνητο. Η Ελίζαμπεθ και ο Άντριου έκαναν ότι τους είπε και ο Τόνι πήγε πάνω. Κατέβηκε πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν και η μικρή δεν έδειχνε να νυστάζει. Η Λιζ ήταν κι εκείνη πανέξυπνη. Ίσως πιο έξυπνη από όλους αλλά άφησε τις αμφιβολίες της στην άκρη και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο. Η μικρή μόλις μπήκαν ξάπλωσε στα πίσω καθίσματα και την πρώτη βάρδια μέχρι να βγουν εκτός πόλης ανέλαβε ο Άντριου. Ο Τόνι καθισε  δίπλα δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες όπου χρειαζόταν και το ταξίδι κύλησε ομαλά.

4 ώρες μετά.

Είχε ήδη ξημερώσει όταν το αυτοκίνητο μπήκε στον μεγάλο αυτοκινητόδρομο της επαρχιακής οδού . Σε λίγα λεπτά θα έκαναν τη πρώτη στάση για ανεφοδιασμό. Το βενζινάδικο απέχει δύο μόλις χιλιόμετρα και η μικρή ήθελε τουαλέτα.

"Βάλε τη ζακέτα σου αγάπη μου. Φτάνουμε.." είπε μαλακά η Λιζ και η μικρή την άκουσε. Μόλις το αυτοκίνητο πάρκαρε , ο Άντριου γέμισε το ντεπόζιτο. Ο Τόνι βγήκε για αναλώσιμα και η Λιζ έμεινε με τη μικρή

"Πάμε στο μπάνιο;" είπε και άνοιξε τη πόρτα

"Μπορώ και μόνη μου, ευχαριστώ "της απάντησε γλυκά και την φίλησε στο μάγουλο. Η μικρή πήρε το μικρό της τσαντάκι και έφυγε ενώ η Λιζ άρχισε να νιώθει περίεργα. Το ένστικτο της δουλειάς της επέμενε ότι κάτι δεν πάει καλά. Βγήκε από το αμάξι και πλησίασε το Τόνι.

"Όλα καλά με τη μικρή σήμερα;" ρώτησε αμέσως χωρίς περιστροφές

"Όταν ανέβηκα ήταν ξυπνια Λιζ. Την είδα μια χαρά..." της είπε ήρεμος "Συμβαίνει κάτι;"

"Όχι όχι...Απλώς μου φάνηκε λιγάκι περίεργη. Ισως είναι ιδέα μου. Έχουμε και το ταξίδι λογικό να νιώθει κάπως.." Η Ελίζαμπεθ μπήκε στο αυτοκίνητο και σε λίγα λεπτά όλοι ήταν έτοιμοι για να συνεχίσουν. Μια ώρα μετά  ο Άντριου σταμάτησε το αυτοκίνητο μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Ο Τόνι επεξεργάστηκε το χάρτη και έπειτα του έδωσε οδηγίες. Εστριψαν σε ένα χωματόδρομο.

Deadly Contracts:The target Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ