Ανασχηματισμός

2.6K 321 24
                                    

Μέσα στις μέρες που ακολούθησαν άλλαξαν αρκετά. Ο Τόνι αρνήθηκε να παρευρεθεί στο γκαλά της Παρασκευής επικαλούμενος ασθένεια και μαζί με τη Λιζ και τον Άντριου προσπαθούσαν να βγάλουν μια άκρη. Τα συμπεράσματα ήταν εν μέρη τρομακτικά και αρκετά επικίνδυνα. Περίμεναν όμως το Σάββατο που η Κάθριν θα έφευγε για να βάλουν κάτω τα στοιχεία . Δούλεψαν κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην καταλάβει κάτι η μικρή. Στα μάτια της η Λιζ παρέμενε ακόμα η νταντά και όλα κυλούσαν ομαλά. Γκρίνιαξε λιγάκι που είδε τη μητέρα της αλλά έπειτα από μια συζήτηση με τον Τόνι ηρέμησε. Το σοκ για τη μικρή ήταν μεγάλο.

Ο Τόνι και η Λιζ δεν μίλησαν για όσα έγιναν στο γραφείο . Η συζήτηση για το "Τι είμαστε " Δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι. Δεν γινόταν να τεθεί με όσα συνέβαιναν γύρω τους. Άφησαν τα πάντα να κυλήσουν αρμονικά αυτές τις δύο ημέρες χωρίς να προκαλέσουν κάποια αναταραχή .

"Έτοιμη αγάπη μου ;" ρώτησε η Λιζ μαλακά και η Κάθριν της χαμογέλασε.

"Καμία φορά νιώθω πως οι μέρες δεν περνάνε Λιζ. Θα έρθει το καλοκαίρι θα ξεκινήσω πάλι τα μαθήματα και θα νιώθω μόνη..."

"Ωωωω έλα μικρή μου. Θα ειμαι κι εγώ εδώ..." Η μικρή γέλασε

"Θα μείνεις αλήθεια;;; Πότε δεν έχω συμπαθήσει καμία νταντά...Όλες άλλαζαν...Σου το είπα ότι σε συμπαθώ και χαίρομαι που ο μπαμπάς δεν κατάφερε να σε κάνει ακόμα να φύγεις Λιζ..."

"Άκουσε με αγάπη μου...Ίσως ο μπαμπάς δεν ξέρει το λόγο που φεύγουν. Όπως και να έχει θέλει το καλό σου. Και ότι κάνει το κάνει για το καλό σου καλά;"

"Γκχμ !!" Ακούστηκε ο Τόνι από πίσω και τα κορίτσια γύρισαν προς το μέρος του. Η μικρή τον αγκαλιάσε χαρούμενη και η Λιζ μαζεύτηκε. Μόλις έφυγαν κατέβηκε στο σαλόνι όπου την περίμενε Ο Άντριου.

"Βρήκαμε τίποτα άλλο;" τον ρώτησε κι εκείνος άνοιξε τα χαρτιά

"Μόλις έρθει και ο Τόνι ξεκινάμε. Το μόνο σίγουρο είναι ένα...Κινδυνεύουμε Και δεν ξέρω από τι. Μιλάμε για ένα οργανωμένο έγκλημα. Τόσο για εμάς όσο και για σένα Λιζ. Ο Τόνι έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να μάθουμε αυτά που θα σας πω..."

"ΠΌΣΑ ΕΔΩΣΕ;;;;" ρώτησε και έπιασε τη καρδιά της.

"Ένα εκατομμύριο Ελίζαμπεθ...Μόνο Και μόνο για να μάθει τι βρίσκεται πίσω από σένα...." εκείνη ξεροκαταπιε και έγειρε προς τα πίσω ταραγμένη...

Μια ώρα μετά

Ο Τόνι κάθισε και άφησε τη κούπα με το ζεστό καφέ του πάνω στο τραπεζάκι.

Deadly Contracts:The target Where stories live. Discover now