Konec Školního Roku

2.5K 110 37
                                    

30.6.1978

Tak a je konec. Dnes už oficiálně opouštím Kruval. OVCE jsem složila na výbornou a nic mi nebrání k tomu, stát se bystrozorkou. Celý sedmý ročník včera večer oslavoval úspěšné zakončení studia. Je to tady tradice. Každý sedmý ročník má den před odjezdem párty. A teď se konala ta naše. Velmi jsem si ji užila a jsem připravená opustit kruvalský institut. Zítra se mám sejít s mými kamarády z Bradavic. Já jedu k tátovi. Vlastně všichni jedeme ke svým rodičům. Já jedu až do Londýna společně se Samem. Maya jede do Francie. Abych to vysvětlila já a Sam jsme Angličani a Maya Francouzka, ale dali nás do Kruvalu.

Momentálně sedím v letadle do Londýna. Jsou tři hodiny a já se Samem trčíme v letadle. Na nádraží si nás mají vyzvednout rodiče. Konečně uvidím tátu. Samovi se moc domů nechce. Abyste pochopili, jeho rodiče jsou Smrtijedi a budou ho nutit se jím taky stát. On to nechce a Maya by to neunesla. Mezitím co se tady vykecávám, tak přistáváme.

Vystoupím na letišti a vyzvednu si kufr. Sam se dívá na jedno určité místo, tam kde stojí jeho rodiče. Jde k nim a já jdu za ním.

,,Matko, otče, Cole." pozdraví. Oni kývnou. Cole je Samův mladší bratr, který chodí do Bradavic, po prázdninách nastoupí do sedmého ročníku. Co tak vím, tak jeho nejlepší kamarád je Regulus Black. V Bradavicích spolu měli menší potyčku.

Flashback:

10.12.1977

Odcházíme z Velké síně, ale zastaví nás čtyři zmijozeláci. Jsou to Cole White, Regulus Black, Malfoy a Blacková.

,,Hele kdo tady je." řekne Cole.

,,Pro jednou mlč, White." řekne James ostře.

,,Na tebe nikdo nemluvil, Pottere. Já myslel mého staršího bratra, který se nachází ve společnosti šmejdů a krvezrádců." řeknu Cole znechuceně.

,,Do jaké skupiny zařadíš mě, White?" zeptala jsem se. Všichni se na mě šokovaně podívali. Asi mě neviděli.

,,Clarková. Tebe ani do jedné." řekl překvapeně.

,,Tuhle odpověď jsem čekala White. Jen mi řekni, říkal si že se Samuel nachází ve společnosti šmejdů a krvezrádců. Ráda bych věděla do které kategorie mě řadíš." ušklíbla jsem se. On zbledl.

,,Je slušné dámě odpovědět." zapojil se Sirius.

,,Ty se do toho nepleť, Blacku!" vyštěkl Cole.

,,Nebudeš se navážet do mých kamarádů!" vykřikl Sam. Zmijozeláci vytáhli hůlky a my taky. První zaútočil Cole na Sama. Ztrhla se mezi nimi bitva, kterou ukončila až profesorka McGonnagalová. Vyslechla si nás a Coleovi dala školní trest.

,,Proč nemá školní trest i on!?" vyštěkl Cole.

,,Není v mojí kompetenci trestat žáky jiných škol. Oznámím to řediteli Kruvalu a on ho potrestá, jak uzná za vhodné." ukončila a odešla. Zmijozeláci se vypařili a my si šli po své cestě.

End of Flashback

Nad tím jsem se musela pousmát, protože mu Karkarov žádný trest nedal a jen ho pochválil.

,,Matko, otče, tohle je moje nejlepší kamarádka Victorie." představil mě Sam svým rodičům. Já jsem se slušně poklonila a koukala jsem na jejich výrazy. Myslím, že mě nečekali.

,,Neřekl si nám, že se kamarádiš s dcerou Clarků." pronesl chladně jeho otec.

,,Otče, já se kamarádím i s jejich synem." pronesl s úšklebkem. Na tváři jeho rodičů bylo překvapení. Já jsem se dobře bavila, ale po chvíli jsem si všimla táty.

Victorie Clark Where stories live. Discover now