Narození Dítěte

2.3K 93 34
                                    

31.7.1980

Je polovina léta. Blíží se datum mého porodu. Dvacátého pátého července se narodil Edward Samuel White. Takže Sam s Mayou se už můžou pyšnit synem. Na Lily by to mělo přijít každým dnem. Bohužel nám život komplikuje věštba, která byla pronesena. Jedná se o dítě, které se narodí na konci července. Věštba sedí i na Nevilla Longbottoma. Je sice teprve ráno, ale já jsem docela vystresovaná, protože si přeju, aby se moje dcera nebo Jamesův syn nenarodili dnes. Když už, tak aspoň zítra. Nesnesla bych, kdyby moje dítě mělo být tím, kdo porazí Voldemorta. To je příšerná představa.

,,Jak ses vyspala?" zeptal se mě Sirius.

,,Dobře. A co jste s Jamesem dělali takhle brzo ráno?" zeptala jsem se se zájmem.

,,Dělali jsme dětské pokoje. Jestli chceš, můžeš se jít podívat." řekl a vedl mě do čtvrtého patra, kde jsou dětské pokoje. Otevřel první dveře vpravo a já se podívala dovnitř. Pokoj byl modrý, byla tam postel, skříň, nějací plyšáci a spousta dalších věcí. Tohle byl pokoj malého Harryho.

Vyšli jsme z pokoje a Sirius zavřel dveře. Tentokrát otevřel ty nalevo. Pokoj byl světle růžový s bílým nábytkem. Tohle byl pokoj pro naši dceru.

,,Je to krásný." řekla jsem mu.

,,To jsem rád." odpověděl mi a políbil mě. Pomalu jsme sešli do jídelny, kde už čekali Lily s Jamesem. Lil byla docela unavená, což se jí ani nedivím. Taky už měla každou chvíli porodit.

,,Nervózní, ségra?" zeptal se mě James.

,,Docela jo." přiznala jsem. Lily se najednou chytila za břicho a zhluboka dýchala.

,,Jsi v pohodě Lils?" zeptala jsem se.

,,Jo jasně. Jen malý kope." řekla. Najednou měla mokré kalhoty.

,,Lily praskla ti voda!" vykřikla jsem. James najednou začal panikařit. Vzal Lily za ruku a přemístil se s ní. My jsme se se Siriusem přemístili hned za nima. Lily si odvezli na porodní sál A James zůstal na chodbě celý vystresovaný.

,,Jamie uklidni se." snažila jsem se ho klidnit.

,,Moje manželka momentálně rodí a já se mám uklidnit?" téměř vykřikl.

,,Nijak jí nepomůžeš. Já jdu poslat patrona Removi, Kate a Samovi a Maye." řekla jsem a poslala jsem patrona kamarádům. Ti tady do deseti minut byli.

,,Je tam?" zeptal se Sam, který měl v rukou šestidenního syna Edwarda.

,,Ano. Můžu si vzít Teddyho?" zeptala jsem se.

,,Je to tvůj kmotřenec. Jasně, že můžeš." řekl Sam s úšklebkem a podal mi malýho. Malý Edward byl vážně roztomilé a hodné dítě. S mojí dcerou určitě budou kamarádi.

Po asi půl hodině přišel lékouzelník.

,,Pan Clark?" zeptal se. James byl hned na nohou.

,,Ano."

,,Mate syna. Gratuluji." řekl.

,,Můžeme za ním?" zeptal se James nedočkavě.

,,Samozřejmě." přitakal. James už na nic nečekal a vešel dovnitř. Tam byla Lily s malým v náručí. Ten kluk by celý James.

,,Harry James Clark." zašeptal James pyšně a vyžádal si od Lily malého. Ta mu ho podala a on si houpal v náručí.

,,Má tvé oči, Lily." řekl.

,,Já vím. Jinak je celý ty." řekla Lily a oči se jí zalily slzami. Já jsem předala Edwarda Samovi a vzala jsem si Harryho.

,,Je úžasný, Lil." zašeptala jsem.

Victorie Clark Where stories live. Discover now