açılış

329K 10.2K 11.8K
                                    

Hellü ben geldiimm!
Yepisyeni macera dolu bir texting hikayeyle!

Başladığınız tarihi hemencik buraya bırakabilirsiniz.

Güncelleme: Arkadaşlar yorumlarda çok spoiler oluyor önünü arkasını alamıyorum artık bazıları inadına yapar gibi yazıyor. Çok heves kırıcı bir durum olduğunun farkındayım o yüzden lütfen yorum yaparken spoiler okumamaya özen gösterin.

🌈

Cem'in yeni sevgilisi Berfu'yla bahçede nispet yaparcasına yürüdüğünü gördüğümde sinir katsayım artmıştı. Şuna bak ya! Biz ayrılalı daha bir hafta olmadı hemen yeni manita yapmış kendine. Hem de bizim sınıftaki Berfu! Koca okulda... Yok yok koca şehirde başka kız mı kalmadı da burnumun dibindeki kızla çıkmaya başladın Cem turşusu?

İçimden ona sövgülerimi iletirken dışıma yansıttığım tek aktivite tırnağımı kemirmek olmuştu.

Cem'in Berfu'nun sarı saçlarını gülerek okşadığını görünce kopardığım tırnağımı sinirle tükürdüm. "Ay," diyerek yüzünü buruşturan Mine sinirle bana döndü. "Ağzının arayı yok mu ya senin?" Tiksinir gibi yüzüme baktıktan sonra hızlıca elinde tuttuğu ıslak mendil paketinden bir mendil çıkarıp yüzünü çitiledi adeta. "Yüzüme tükürdün resmen!"

Sınıfın en başak burçlu, en titiz kızının yanında tırnaklarımı kemirmemeliydim sanırım. Hoş abarttığı gibi yüzüne tükürmemiştim. Tırnağım yüzünü teğet geçmişti sadece. Bu yüzden ona göz devirip oturduğum cam kenarındaki sırasından kalktım. "Ağzımın altında dolanma sende."

Hayretle kısık gözlerini gözlerini büyüttü. "Manyak mısın sen ya? Burası benim sıram. Gelip sıramın başına tüneyen sensin."

Bahçedeki eski sevgilimi kesmek için, evet.

"İyi, tünemeyiz bir daha."

Mine'nin titizlik sendromunu hiç çekemeyecektim. Benim canım zaten burnumdaydı. Sevdiğim çocukla ayrıldığımız için aşk acısı çekiyor, yetmemiş gibi onu başkasıyla gördüğüm için sinir krizlerine giriyordum. Durumum içler acısıydı resmen.

17 yaşında ne büyük acılar bunlar ya!

Sinirli adımlarla sınıfın çıkışına doğru ilerledim. Biraz daha o cam kenarında durup bahçedeki eski sevgilimi ve yeni sevgilisini izlemeye devam edersem ya katil olacaktım ya da tümüyle tırnaksız kalacaktım. En iyisi yüzüme soğuk su çarpıp ferahlamaktı. İkisine de içimden saydıra saydıra kızlar tuvaletine yürümeye başladım. Aptal Cem! Yazıklar olsun sana verdiğim aylara. Sana verdiğim değere ve sevgiye. Bu muydu mükafatı? Erkekliğe sığar mı be öyle ayrıldıktan 5 gün sonra başkasıyla sevgili olmak?

"Hey!"

Sığmaz tabii!

Şu kız halimle ben ondan daha delikanlıydım.

İnşallah kıza yürüdüğün yollar dikenlidir de o Roberto Carlos bacakların dikenlerin içinde kalır.

İnşallah banyoya girip tüm vücudunu ıslattıktan sonra münasip bir yerlerin soğuk zeminle buluşur da tutuşursun.

İnşallah dondurma diye açtığın kaptan tereyağı çıkar da eline yüzüne bulaştırırsın.

İnşallah üniversite sınavına girdiğinde karşına Mabel Matiz sorusu çıkar da şoktan soruyu çözemezsin.

Bolca amin.

"Dikkat et!"

Beddualarım ters tepmiş olacak ki asıl bela beni bulmuştu. Etraftaki işaretlere dikkat etmeden yürüdüğüm koridordaki zeminin kayganlığı yüzünden ne olduğunu anlayamadan kendimi ayağım kayarken bulmuştum. Ben, "Allah Allah!" nidalarıyla yere çakılmayı beklerken durum hiç de beklediğim gibi olmamıştı. Biri omuzlarımdan tutup zemine yumurta gibi çakılmama engel olmuştu.

"Uyardım ama duymadın galiba."

Duyduğum sesle refleks olarak yumduğum gözlerimi açtım ve fazlaca yakınımda duran o yüzle karşılaştım. O an aklıma gelen ilk şey düşünme merkezimden geçmeyip olduğu gibi çıkmıştı ağzımdan:

"Ilgaz, sevgilim olsana."

🌈

Kızım yavaş bir dur daha yeni geldik. Nasıl güzel gelmiş miyiz?

Evvet kızımız ayrılmanın şokunu yaşıyor. Cem'in çekeceği var benden söylemesi :') Bakalım bu çılgınlarla nasıl bir macera bekliyor bizi. Polar gibi yazmayı düşünüyorum. Bir bölüm text, bir bölüm normal şeklinde. Bu da onun gibi lise çağı gençlik hikayesi olacak zaten. Eğlenceli falan falan. Klasik görünüyor ama içerisinde sizi şok edeceğini düşündüğüm olaylar olacak. Kaos bebeyim kaos :")

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayıın, hikayeme hoş geldiniz🎈

Seviliyorsunuz
Instagram: bbhikayeleri

GÖSTERMELİK SEVGİLİ | Texting ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin