yılbaşı özel bölüm

81.4K 4.1K 4.6K
                                    

Hellüü biz geldiik!

Kim yeni yıla bu çılgınlarla girmek ister bakalım?

Öyleyse buyurunuz, özel bölüme. Keyifli okumalar.💛

🎄

Bugün takvimin yaprağı 31 Aralık'ı gösteriyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bugün takvimin yaprağı 31 Aralık'ı gösteriyor.

Yılın son gününü... Yeni yıla yaklaşışımızı...

Hayır, ne bir partideyim ne bir eğlencede ne de biriyle. Tek başıma evdeyim! Annem ve babam bile akşam yemeğine çıkmış, beni götürmemişlerdi yanlarında. Şaka gibi. Ben onlar için bir hafta boşluk ayarlayıp evime gelmiştim ama onlar benim için 2 saat boşluk bulup yanımda kalmamışlardı. Yeni yıla çocukları olmadan girmek istemişlerdi herhalde. Oysa annem üniversiteye başladığımdan beri her gün özlediğine dair mesaj atar, şehir dışını yazdığım için bana kızardı. Bu işin içinde bir iş vardı. Kızım Nil pabucun dama atılıyor olmasın? Yeni bir kardeş falan? Ay yok bu yaştan sonra kardeş kaldıramam ben.

Hem benim kardeşlerim vardı.

Oflayıp telefonu elime aldım. 0 mesaj, 0 arama.

Kardeşim olacak hayırsızları geçtim, sevgilim olacak kazmadan da ses soluk çıkmıyordu bu akşam. Finallerine çalıştığını söylediği için onu rahatsız etmek istemiyordum ama en azından bir mesaj atıp halimi hatırımı sorabilirdi. Bu bizim sevgili olarak gireceğimiz ilk yılbaşıydı. Ama beraber giremiyorduk orası ayrı... Ya yeni yıla ayrı girdiğimiz için bir seneyi ayrı geçirirsek? Ayrılırsak?

Dehşete düşerek tuttuğum telefonuma sıkıcı sarındım ve ezbere bildiğim numarayı tuşladım.

Çaldı, çaldı, çaldı... Sonunda cevaplandı. "Niloş?"

"Soner'le ayrılıyoruz galiba!"

Bodoslama konuya girmemi hiç yadırgamadan sakinlikle konuştu. "İyiyim Nil, sen nasılsın? Ne yapalım biz de Yüs'le LOL oynuyorduk öyle. O da çok iyi, merak etme. Teşekkürler sorduğun için."

Ilgaz ve kibarca laf sokması... Şu an onunla ilgilenemeyecektim. "Dediğime odaklanabilir misin Ilgaz?!"

"Dediğin mantıklı bir şey olsa odaklanacağım da..." Derin bir nefes aldırdı ona söylediğim şey. "Ne oldu bakayım? Niye eteklerin tutuştu yine senin?"

Üzerimdeki sarı eşofman takımımın uçlarına baktım. Neyse ki etek giymiyordum da tutuşan bir tarafım yoktu. Omuzlarımı düşürüp koltuğa yaslanırken derdimi açtım ona, her zamanki gibi. "Son zamanlarda doğru dürüst konuşamıyoruz. Sürekli derslerini öne sürüp çalışması gerektiğini söylüyor. Tamam çalışsın tabii ki üniversitede okuduğu bölümün kolay olmadığını ben de biliyorum ama... Ya ben sırf onun için kalkıp buraya geldim, bir kere bile beni görmeye gelmedi düşünebiliyor musun? Yılbaşı akşamındayız ne bir mesaj var ne bir arama. Kesin beni terk edecek bu kazma. Zaten o terk etmese evren ayıracak bizi. Yeni yıla ayrı girdiğimizde tüm seneyi ayrı geçireceğiz."

GÖSTERMELİK SEVGİLİ | Texting ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin