5

1.9K 114 46
                                    

Кук вървеше по улиците и плачеше. Те наистина го беше засегнал първо с думите си, а сега и с това, че му е играчка.
Прибра се в тях и видя бележка.

Кук, на командировка сме с баща ти, ще се върнем след 2 месеца.
Обичаме те ( ˘ ³˘).

Кук не обърна внимание. Качи се в стаята си, забрави да заключи даже, остави се на чувствата си. Започна да плаче. Те му звънеше, но Кук затваряше.
На вратата се почука, но Кук не чу, защото плачеше. Те влезе и заключи. Стигна до стаята на Кук. Отвори. Видя Кук на леглото си, плачейки. Очите му бяха подути и кърваво червени.
На дланите си имаше кървави черти.
"Той да не се е рязал???"
Те се приближи към момчето, което нямаше сили да се мърда. Прегърна го през корема. Сложи главата си на рамото му и започна да му оставя малки целувчици. Кук повече от всичко искаше сега да се дръпне, но не можеше... Нещо го спираше.

Те:
-Съжалявам, Кук... Искам да ме изслушаш сега... Мисля, че поне това заслужавам.
Преди да започна... Всички думи и всичко, което съм ти казал или правил... Не беше нарочно... Ааз... Харесвам те.

Щом малкия чу това започна да изпитва нещо...
Дали изпитваше същото? Към човек, който го наранява?

-И преди да кажеш нещо искам да знаеш, че наистина не знам как да изразявам чувствата си и затова те тормозих, а мамка му виж какво ти причинявам... Кук ще ми простиш ли?

-Да.
Каза тихо Кук. Те разбра, че той плаче.

-К...Кук... наистина ли?

-...

Те го прегърна още по-силно.

-Съжалявам... Много.. Знам, че сега не знаеш какво се случва, но аз също... В началото на тази година... Когато те видях... Едвам се сдържах да не те изчукам... Знам, че сега може би си уплашен.. Но кълна се, няма да те ударя повече... Нито ще те убидя... Кук, ти си мисълта , с която си лягам и се събуждам... Много съжалявам, за всичко, което ти направих преди... И щом нищо не каза... Предполагам, че не ме искаш, но е разбираемо... Аз... Тръгвам си...

Те стана и се запъти към вратата, но една ръка спря решението му. Кук го обърна към себе си. Не знаеше защо го направи. Просто го направи без да се замисля за последствията.
Те го гледаше в очите. Кук правеше същото.
"Мамка му, колко е красив"
Си помисли Кук.
Реши да се остави на чувствата си.
Те разбра. Доближи ср и отново сля устните им. Този път беше по-жадно. Реално Джънгкук не искаше това, но тялото му говореше друго.
Те бутна Кук на леглото. Започна да целува врата му и с един размах махна тениската му. Кук настръхна. Те мина с ръка по добре оформените плочки на Кук. Започна да целува тялото му. Оставаше му смучки. Заигра се с едното му зърно...
(Господи боже, не ме убивай за това, което пиша..)
Кук започна да стене. Харесваше му. Те се изправи , след това вдигна и Кук.

Shit, I'm in love with youWhere stories live. Discover now