30

1K 65 17
                                    

Те стана от леглото.
Кук си отдъхна.
След 10 минути Те се върна в стята. Беше чисто гол и видимо възбуден. Кук започна да отива назад в леглото. Те носеше една кутия. Отиде до Кук и седна. Погледна в кутията и повдигна едната си вежда.

Те:
- Нежно или грубо? Нека е грубо.

Направи перверзна усмивка. И се доближи до Кук. Започна да откопчава колана му.
След 2 минути двамата бяха чисто голи. Кук беше уплашен, но не се дърпаше от Те, защото знаеше, че само ще влоши нещата и ще бъде наказан по-лошо.
Те извади едни белезници от кутията, сложи ги на Кук и го закопча за рамката на леглото.
Не можеше да бяга, колкото и да иска.
Кук знаеше какво го очаква.
Те вече беше болезнено надървен и не можеше да чака. Реши, че няма да бъде внимателен този път. Започна да си играе с Кук като вкарваше и изкарваше главичката на члена си в Кук. Малкия стенеше, но не беше изцяло от болка.
На Те му омръзна и излезе от Кук след секунда навлезе рязко в него с цялата си дължина и започн да се забива колкото се може по-бързо. Кук не можеше да диша. Те беше по-грубо от всякога. Те започна да удря задника на Кук и продължи да се забива все така силно в него.
Малкия не издържаше и пусна сълзите си на свобода. Те видя, че Кук плаче, но не спря с тласъците си. Взе Кук с скута си, хвана бедрата му и започна да го движи на члена си. Малкия плачеше вече с глас. Те го наведе и продължи да се забива със същата скорост в него. След няколко минути свърши в него. Излезе от стаята и го остави да се оправя само с проблема долу и болките в задника му.


Shit, I'm in love with youWhere stories live. Discover now