16

1.1K 81 23
                                    

Вече беше късно и Кук и Те решиха да си лягат. Кук вече беше в леглото и чакаше Те.
Техьонг застана пред прозореца, оглеждайки навън. Точно преди да дръпне завесата видя подозрителна фигура в двора на къщата им.

Те:
-Зайче заспивай, ей сега идвам!

Кук само кимна. Те остави малка целувка на челото муму и слезе долу. Излезе на двора и започна да се отглежда за човека, който беше видял. Вървеше напред, но нямаше никой. Изведнъж Те усети рязко пронизване в корема и падна на земята от болка. Докосна с ръка корема си и видя, че губи много кръв. Повдигна главата си и видя фигурата отново. Този път прекалено близо. Прониза го още веднъж в стомаха. Те изгуби прекалено много кръв. Нямаше сили да мърда. Човека тръгна да се кача към стаята където спеше Кук, но Те го хвана за красота и го дръпна на земята. Човека падна. Те се изправи и започна да му удря юмруци в лицето. Взе ножа от ръката му и го заби в сърцето му. След това изгуби безсъзнание от изгубената кръв и падна до него. След 10 минути беше повикана линейка. Убиеца беше мъртъв, а Техьонг с опасност за живота.
Кук се бе събудил и беше извикал линейка.
Всичко му се струваше странно. Не искаше да повярва, че гаджето му е с опасност за живота защото се е опитал да го спаси. Потънал в мисли, неусетно вече линейката беше пред болницата. Кук стана на едно с носилка на Те. Запътиха се към операционната. В главата на Кук беше каша. Помолиха го да изчака отвън.

Вече минаваха 3 часа, а никой не излизаше от операционната. От окото на Кук се спусна сълза. През главата му всичко минаваше на лента. Сещате се всички прекарани моменти с Техьонг, всяка нощ, всеки миг, всичко! Изведнъж вратите на операционната се отвориха. Кук повдигна поглед.

Кук:
-Как е той? Добре ли е? Докторе, отговорете ми!

Доктора не смееше да го погледне.

Кук:
-ДОКТОРЕ! КАЖЕТЕ МИ!

Д:
-Той... Мъртъв е

Shit, I'm in love with youWhere stories live. Discover now