21

1K 71 16
                                    

М:
-ТИ КОГА ЩЕ СЕ СЕТИШ ЗА МАЙКА СИ???

Те:
-А ТИ КОГА СМЯТАШЕ ДА МИ КАЖЕШ, ЧЕ ЧОНГУК МИ Е БРАТ???

М:
-ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПРАВЯ?

ТЕ:
-ТИ НАИСТИНА НЕ СИ РАЗБРАЛА, А?

М:
-КАКВО ДА РАЗБИРАМ?

ТЕ:
-С ЧОНГУК СМЕ ЗАЕДНО!

М:
-К... Какво...??!?!???!

Те:
-Да, ЧУ МЕ!

М:
-Т... Ти си гей?? Отгледала съм гей? ТАКА ЛИ? КЪДЕ СБЪРКАХ?
КЪДЕ!?!??!?

Те:
-Какво лошо виждаш в това? Любовта е любов и аз го ОБИЧАМ!

М:
-ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ???

Те:
-Не разбирам защо толкова се палиш ЗАШО СИ МИСЛИШ, ЧЕ С ЧЕН СЪЩО БЯХМЕ "САМО ПРИЯТЕЛИ"???
А СЕЩАШ ЛИ СЕ, КОГАТО ОСТАНА ДА СПИ В НАС? ТИ БЕШЕ НА КОМАНДИРОВКА, НАЛИ? ДА ТОЧНО ТАКА. ПРАВИХМЕ СЕКС! И БЕШЕ МНОГО ПО-ХУБАВО ОТ КОЛКОТО С МОМИЧЕ!
ГЕЙ СЪМ, ПРИЕМИ ГО!

М:
-Аз нямам думи.

Те:
-И не знам каква майка си изобщо! Викаш ме след 5 години! 5 години, майко и ти не се сети за сина си! БЯХ В КОМА ПО ДЯВОЛИТЕ! ТИ КЪДЕ БЕШЕ, КОГАТО КУИ ИДВАШЕ ВСЕКИ ДЕН И МИ ГОВОРЕШЕ, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЪБУДЯ! А ТИ???
Те тръшна вратата след себе си и отиде в къщата им при Кук.
Подмина го. Кук стоеше на дивана и го гледаше уплашено.

Кук:
-Те, какво стана?

Те:
-Курва

Кук:
-Ааз ли???

Те:
-Да, ТИ!

Кук:
-Те, добре ли си?

Те:
-Да.
Те се качи в стаята им и заключи.

Кук стоеше и плачеше. Те го беше обидил много. Чу се внезапно отваряне на врата и бързо крачки. Те хвана Кук за ръката и го повлече в стаята им. Блъсна го на леглото и го съблече на бързо. Малкия не знаеше какво го прихваща Те.
Те го обърна по корем и повдигна бедрата му. Съблече се. Хвана Кук за раменете и влезе рязко в него. Започна да прави бързи тласъци, а по-малкия плачеше с глас.
Те се опитваше да изкара яроста си на някого. Но Кук не беше правилния човек. Те забързваше тласъците си и влизаше с цялата си дължина в Кук.
Малкия се тресеше с тласъците на Техьонг. Плачеше силно, но на Те не му пукаше в момента. Започна да се забива в него сякаш е най-големия му враг. Малкия не беше на себе си. Много го болеше. На Те не му пукаше и щом свърши в него го хвана за ръката, блъсна го извън стаята и се заключи в нея. Кук стоеше с коридора пред стълбите. Плачеше. Опита се да се облече и се сви на ъгъл до стената. След половин час Кук не се успокояваше. След още 5 погледа му се за мъгли и припадна. Те слезе да пие вода, но като видя Кук осъзна какво му е причинил. Осъзна какъв тъпак е и как е виновен за всичко. Осъзна как наказа грешния човек, човека, който 5 години, всеки ден идваше до стаята му, знаейки, че няма надежда само за да го види. Осъзна грешката си, но това вече беше непоправимо. Сложи го на леглото и изчака да се съвземе. Не стана бързо. Започна да се замисля как на него му писна да го чака да се събуди 20 минути, а Кук го е чакал цели 5 години. Обади се на Юнги да дойде у тях...

Shit, I'm in love with youWhere stories live. Discover now