"Σουμάδα"

539 91 86
                                    

Φτάσαμε στο κλαμπ "Paradise"και κατευθυνθήκαμε προς την είσοδο. Αφού ο πορτιέρης μας έκανε νόημα να μπούμε πήγαμε και κάτσαμε στο μπαρ.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να πιεις" φώναξε ο Άντριαν κοντά στο αφτί μου προσπαθώντας να ακουστει μέσα στη δυνατή μουσική.
"Νομίζεις" του είπα και παρήγγειλα μια μαργαρίτα.
"Ένα Μαρτίνι για μένα" είπε η Anna στον μπάρμαν.
"Κάντα δυο"προσθεσε η Stef.
"Αμέσως, εσείς τι θα πάρετε; " είπε απευθυνόμενος στον Άντριαν.
"Ένα ουίσκι με πάγο" είπε και ο μπάρμαν εγνεψε.
Άρχισα να παρατηρώ τον χώρο γύρω μου. Το μαγαζί ήταν πολύ μεγάλο ,είχε κάποια χρωματιστά φώτα καθώς επίσης η μουσική έπαιζε τέρμα και υπήρχαν πολλά άτομα τα οποία έπιναν και άλλα χόρευαν σαν να είχαν πάθει επιληψία. Τρατζικ.

"Η μαργαρίτα για την όμορφη" είπε ο μπάρμαν διακόπτοντας με από τις σκέψεις μου και σερβίροντας μου το ποτό. Χαμογέλασα ευγενικά.
"Μαζέψου φίλος" είπε ο Άντριαν επιθετικά.
"Σιγά ρε φίλε τι θα μου κάνεις; " είπε ο μπάρμαν ο οποίος φαινοταν αρκετά γυμνασμενος και θα μπορούσε κάνεις να πει πως είχε τον Άντριαν για πλάκα. Αν δεν ήταν δαίμονας.Ο Άντριαν χαμογέλασε άχνα και τα μάτια του πήραν αμέσως ένα κόκκινο χρωμα. Δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ έτσι.Ο μπάρμαν άσπρισε και σέρβιρε τρέμοντας τα Μαρτίνι στην Anna και τη Stef καθως και το Ουίσκι στον Άντριαν.
"Νταξει ψιψίνα,ευχαριστουμε για τα ποτά μπορείς να φύγεις." ταπείνωσε ο Άντριαν τον νεαρό άντρα και εκείνος εξαφανίστηκε.
"Πωω γιατί το κάνεις αυτό;Ο τυπάς φαινόταν ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεται για την Violet και εσύ τον έκανες να πάει τρέχοντας στην μανούλα του."είπε η Anna δείχνοντας τον εκνευρισμό της.
" Anna ο τυπάς αυτός δεν έκανε για την Violet.Ασε με να ξέρω κάτι παραπάνω." είπε ψύχραιμος.
"Α ναι ε; Και τοτε ποιος κάνει;Για πες μας και εμάς; Ο τυπάς ήθελε απλά να της κάνει κομπλιμέντο δεν καταλαβαίνω που κολλάς." είπε υψωνοντας την φωνή της.Σορρυ αυτοί τόση ώρα τσακώνονται για μένα. Γουάτ;
"Δεν ήθελε να της κάνει κομπλιμέντο γαμωτο, ήθελε να την πηδήξει."ύψωσε ακόμα πιο πολύ την φωνή του ο Άντριαν σε σημείο που κάποιοι άνθρωποι που χόρευαν εκεί κοντά γύρισαν μα μας κοιτάξουν παραξενεμενοι.
"Α ναι;Και εσύ που το ξέρεις;" το συνέχισε η Άννα.
" Δεν το κόβεται λέω εγώ." Μπήκα ανάμεσα τους αφού κατέβασα όλο το υπόλοιπο ποτό μου και έσπρωξα τον Άντριαν απαλά από το στήθος και την Anna από τον ώμο. Αμεσως το βλέμμα του πήγε στο χέρι μου που ήταν ακόμα πάνω στο γυμνασμένο του στέρνο.Απο ποτέ είναι γυμνασμένος αυτός; Καλέ όχι απλά γυμνασμένος αυτός έχει ολόκληρο σιξ πακ. Violet συγκεντρώσου. Το ποτό φταίει, το ποτό.
"Γιατί μπορώ και διαβάζω τις σκέψεις των ανθρώπων. Όλοι οι άγγελοι και οι δαίμονες μπορούμε." είπε και ξεροκατάπια. Δηλαδή μπορεί και διαβάζει τις σκέψεις μου. Δηλαδή διάβαζε τις σκέψεις μου το πρωί; Και μετά το απόγευμα;Ω σκατα!
"Και τώρα Violet, και τώρα." είπε και γέλασε.

Angel,who? ✔️Where stories live. Discover now