"Καλά κορόιδευε εσύ"

370 62 41
                                    

Κοίταξα γύρω μου προσπαθώντας να εντοπίσω τον Άντριαν αλλά το μόνο που είδα ήταν Scott στο θρανίο πίσω μου ο οποίος με κοίταζε με εκείνο το αυτάρεσκο χαμόγελο.
Ω τέλεια..
Ρολαρα τα μάτια μου και επικεντρώθηκα στον πίνακα. Ο καθηγητής είχε φτάσει κοντά στο τέλος της παράδοσης και εγώ δεν είχα ακούσει ούτε λέξη. Το κουδούνι χτύπησε και ο καθηγητής ξεφυσηξε αγανακτισμένος καθώς όλοι έτρεχαν να ξεφύγουν από την μουρμούρα του που θα τους κράταγε μέσα σε όλο το διάλειμμα.
"Ακούστε εδώ κουνάβια του βάλτου αν δεν έχετε κάνει τις ασκήσεις στην σελίδα 13 και 14 αύριο θα φροντίσω να μην δείτε το απολυτήριο λυκείου ούτε σε φωτογραφία. " φώναξε και κοπάνησε το χέρι του στην μεταλλική έδρα. Πήγα στο θρανίο της Anna και την περίμενα να  μαζέψει κάποια από τα  βιβλία της. Η Steff καθόταν στο θρανίο της στα δεξιά και έστελνε μηνύματα στο κινητό αφοσιωμένη.
"Anna" είπα και σήκωσε το βλέμμα της από την γεμάτη της γκρι τσάντα.
"Μμ; "
"Να έρθω από το σπίτι σου να με βοηθήσεις με τις ασκήσεις γιατί δεν κατάλαβα Χριστό;" είπα και πεταρησα τις βλεφαρίδες μου κοιτώντας την με το πιο γλυκουτσικο και αθώο αγγελικό πρόσωπο μου.
"Ουφ καλά εντάξει έλα κατευθείαν αν είναι ή μάλλον ας γυρίσουμε μαζί καλύτερα." είπε και συμφώνησα.
" Steff θα'ρθεις και εσύ μαζί μετά;" ρώτησα και γυρίσαμε και οι δυο να την κοιτάξουμε.
" Ναι αμέ" είπα σηκώνοντας το βλέμμα της από την οθόνη του κινητού.
"Σούπερ παίζει η μαμά μου να έχει πίτσα στην κατάψυξη,μπορουμε να ψήσουμε. " είπε η Anna και τσιριξαμε ενθουσιασμένες.
"Σουσουραδες θα βγείτε διάλειμμα ή προτιμάτε να σας κλειδώσω εδώ μέσα;" είπε ο μαθηματικος.
Βγήκαμε από την αίθουσα γρήγορα και αρχίσαμε να χαχανίζουμε. Περπαταγαμε στον διάδρομο και περάσαμε μπροστά από την παρέα του Scott. Καλά αυτός ακόμα δεν ήρθε και έκανε αμέσως καινούρια φιλαράκια.
Δυο τύποι ήταν μαζί του. Ο ένας ψηλός μελαχρινός με piercing στο κάτω χείλος και ο άλλος λίγο πιο κοντός και μικρόσωμος επίσης μελαχρινός. Ο Scott μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της  Steff την άγριο κοίταξε και πιάνοντας την από το μπράτσο βίαια την κόλλησε με την πλάτη σε ένα ντουλαπάκι. 
"Τι στο -" πήγα να πω όταν εκείνος αρχίσε να ωρύεται όπως εγώ όταν έχω περίοδο και έχει τελειώσει η μερεντα.
"Ποια νομίζεις ότι είσαι;" φώναξε μέσα στο πρόσωπό της. Η καημένη η Stef έδειχνε τρομοκρατημένη.
"Τι έπαθες;" ψιθύρισε μπερδεμένη.
"Εγώ τι έπαθα;  Εσύ κοιτάς τους φίλους μου σαν να είναι μελομακάρονα." είπε και πήγα να γελάσω με την επιλογή των λέξεων.
"Τι λες;" είπε πιο δυνατά αυτή την φορά. Είχε αρχίσει να εκνευρίζεται όπως και εγώ επίσης.
"Τι λέω;Οτι είσαι έτοιμη να πηδηχτεις με τον οποιοδήποτε."φώναξε. Η Stef  γουρλωσε τα μάτια της έκπληκτη και η Anna του όρμηξε πριν προλάβω να την συγκρατήσω.
Του έπιασε το χέρι και του το γύρισε πίσω από την πλάτη με δύναμη κάνοντας τον να ουρλιάξει,κολλησε το πρόσωπο του στο ντουλαπακι με δύναμη και πίεσε με το άλλο χέρι της τον ώμο του. Η Stef ήρθε δίπλα μου και την αγκάλιασα από τους ώμους.
Η Anna πλησίασε τα χείλη της στο αυτί του και του ψιθύρισε  έντονα.
"Έτσι και τολμήσεις να ξανά μιλήσεις έτσι στην Stef ή να την κοπανήσεις πάνω σε ντουλαπι θα φροντίσω να μην ξανά μπορέσεις να βάλεις το μικρό σου λουκάνικο σε καμία τρύπα ποτέ. " είπε και έπνιξα ένα γελάκι.Απο ποτέ είναι αυτή τόσο αυταρχικη;!
"Είσαι άγρια μ'αρεσει. " είπε και του γύρισε το χέρι περισσότερο.
"Αντε μου στο διάολο Scott." είπε και τον κλώτσησε στο πίσω μέρος από το γόνατό του.
"Κοπελιά είσαι απίστευτη. Δεν ήξερα ότι στον ελεύθερό σου χρόνο πολεμαγες το έγκλημα." είπα γελώντας .
"Καλά κορόιδευε εσύ. " είπε εκείνη και με σκούντηξε στο ώμο.
"Stef αγάπη είσαι καλά;" ρώτησα και εσμιξα (άμα ξέρετε πως γράφεται γράψτε μου στα σχόλια λοβς)
τα φρύδια μου ανήσυχη.
"Ναι απλά δεν καταλαβαίνω.. Ήμασταν καλά με τον Scott και έδειχνε διαφορετικός με την καλή έννοια. " είπε και ξεφυσηξε.
"Ξέρω ότι νιώθεις χάλια αλλά τουλάχιστον σου έδειξε τον πραγματικό του εαυτό νωρίς.. Φαντάσου να είχατε σχέση για καιρό." είπα συμπονετικα.
"Έχεις δίκιο και Anna ευχαριστώ.."είπε κοιτώντας την στα μάτια.
"Γι'αυτο είναι οι φίλες" είπε και της έπιασε το χέρι.
"Αχ άλλες 5 ώρες ακόμα" είπα και αναστεναξαμε όλες μαζί.

Ενω τα κορίτσια μας συνέχιζαν την μέρα τους στο σχολείο ο Άντριαν προσπαθούσε να θυμηθεί και να βρει περαιτέρω στοιχεία για τον Scott Adams. Όνομα το οποίο είχε ακούσει πολλές φορές στις συζητήσεις άλλων δαίμονων. Καθόταν στην γυριστή καρέκλα του γραφείου της Violet κάνοντας σβούρες και έσπαγε το κεφάλι του για να βρει τι στο καλό έχει κάνει ο Scott. Σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να επικοινωνήσει με έναν από τους δαίμονες που βασάνιζαν τις ψυχές στην κόλαση,εκει πάντα ακούγονταν τα ονόματα που οι δαίμονες περίμεναν πως και πως να βασανίσουν. Έκλεισε τα μάτια του και συγκεντρώθηκε στην επιθυμία του να δει τον δαίμονα.
"Με κάλεσες;" μπροστά του πλέον στεκόταν ο Stefan ένας από τους πιο διαβόητους δαίμονες τις κολάσεως με το πιο φλωρικο όνομα.
"Ναι, θέλω την βοήθειά σου. "
"Για ποιο πράγμα;" είπε ο Stefan με σηκωμένο φρύδι.
"Θέλω να μου πεις ότι ξέρεις για τον Scott Adams. " είπα και αμέσως το πρόσωπο του σοβάρεψε.
"Τον γνωστό Scott Adams;" είπε και εγνεψα.
"Ο Scott Adams έκανε απόπειρα δολοφονίας κατά 2 αγγέλων. Κάτι εξωφρενικό και φανερά ηλίθιο αν το σκεφτείς καθώς είναι γνωστό ότι οι άγγελοι είναι αθάνατοι.Παρ'ολα αυτά όλοι οι δαίμονες περιμένουν πως και πως την στιγμή που θα κάνει το λάθος και θα βρεθεί στην κόλαση. Όλοι θέλουν με την σειρά τους να τον βασανίσουν. "
"Και έλεγα που το ξέρω αυτό το όνομα, μα φυσικά.. Αλλά θέλω να μου πεις αν έχει κάνει κάτι που να αφορά τους ανθρώπους." είπα περιμένοντας την απάντησή του.
"Ακούγεται πως σκότωσε την πρώην κοπέλα του Stacey Peters αλλά κατάφερε να ξεφύγει από τις κατηγορίες έχοντας έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στο LA."
Είπε και δεν μπορούσα να μην ανησυχώ. Τα κορίτσια κινδυνεύουν και ιδιαίτερα η Violet.
"Ευχαριστώ πολύ Stefan" είπα και εγνεψε ξανά.
"Οπότε με χρειάζεσαι ξέρεις που είμαι. " είπε και εξαφανίστηκε.
Θα πρέπει να έχω την Violet υπό την προστασία μου συνέχεια.
Μπορεί κατά κάποιον τρόπο αυτό το θέμα να λύθηκε αλλά ήταν και κάτι ακόμα  που βασάνιζε τον Άντριαν. Ποιος ήταν άραγε ο πατέρας της Violet;Γιατί ο Άντριαν είχε βάσιμες υποψίες ότι δεν ήταν θνητος αλλά άγγελος; Αν οι Violet είναι μισή άγγελος τότε αυτό σημαίνει ότι έχει και αυτή δυνάμεις;

Heyy πατατουλες μου, τι κάνετε;  Σιγά σιγά τα πράγματα ξεμπερδευουν ή μήπως μπερδεύονται περισσότερο;  Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο,πατηστε το αστεράκι και αφήστε ένα σχόλιο με την γνώμη σας ❤❤❤❤

Λοβ υυ 💘💘☺

Angel,who? ✔️Where stories live. Discover now