"Άι στο λουσιφερ βραδιάτικα"

371 56 38
                                    

*αργότερα το ίδιο βράδυ *

Ήμουν στο μπάνιο και έπλενα τα δόντια μου. Φόραγα τις σατέν μαύρες πιτζάμες μου και τα μαλλιά μου ήταν πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο με μερικές τούφες να πετάνε δεξιά και αριστερά στο κεφάλι μου. Κοίταζα το είδωλό μου στον καθρέφτη και σκεφτόμουν όλα όσα είχαν προηγηθεί αυτές τις μέρες. Ένιωθα έτοιμη να αντιμετωπίσω τους γονείς μου, όφειλαν να μου είχαν πει την αλήθεια εδώ και χρόνια και πλέον δεν ήμουν αυτό το άβουλο και κακόμοιρο πλάσμα που φρόντιζε πάντα να γίνεται το θέλημά τους. Αυτή η Violet ήταν πλέον νεκρή. Ήμουν τόσο απορροφημένη στις σκέψεις μου που δεν παρατήρησα τον Andrian που είχε στηριχθεί με τον έναν ώμο του πάνω στον τοίχο και φαινόταν ακόμα νευριασμένος. Τον κοίταξα στιγμιαία μέσα από τον καθρέφτη και ξέπλυνα το στόμα και την οδοντόβουρτσά μου.
"Όχι δεν είμαι νευριασμένος απλα ανησυχώ πολύ για σένα Violet... Είσαι σίγουρη για αυτό που είπες πριν; " είπε και έξυσε το μπράτσο του.
"Ναι είμαι αύριο το πρωί θα μας μεταφέρεις και τους τρεις στο San Diego... Σας θέλω και τους δυο στο πλευρό μου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αλήθεια... Θα είμαι μια χαρά μωρό μου " του είπα και αφού σκούπισα το πρόσωπό μου με την βαμβακερη πετσέτα τον πλησίασα. Ήταν τσιτωμενος αλλά μολις τα κρύα μου δάχτυλα ήρθαν σε επαφή με το ζεστό δέρμα του προσώπου του φάνηκε να χαλαρώνει.
Άφησα ένα απαλό φιλί στα χείλη του και πήγα προς το δωμάτιο. Έκλεισα προσεχτικά την κουρτίνα και έκατσα στο κρεβάτι,αμεσως ήρθε και εκείνος δίπλα μου.
"Τι θα γίνει τώρα έτσι θα την βγάλουμε; "ρώτησε και γύρισα να τον κοιτάξω ερωτηματικά.
"Γιατί τι θες να κάνουμε;" ρώτησα και ξαφνικά η λέξη σεξ ξεπήδησε στον εγκέφαλό μου σαν να την είχε πει εκείνος.
"Αμάν ρε σεξουλιαρικο ον έλεος "είπα και με κοίταξε άφωνος.
"Μα...τι;Εγω δεν μίλησα." είπε έντονα.
"Από ότι φαίνεται οι δυνάμεις σου έχουν αρχίσει και αποκαλύπτονται σιγά σιγά. "είπε και γέλασα λιγάκι. Μάλλον είχε δίκιο.
Τον πλησίασα και έκατσα πάνω στα πόδια του. Τα χέρια μου στο στέρνο του τα μάτια του να καρφώνουν έντονα τα δικά μου.
Πριν προλάβω να μιλήσω ένωσε τα χείλη μας και έβαλε τα χέρια του στην μέση μου.
*ακολουθεί dirty κομμάτι *
Το φιλί μας έγινε πιο γρήγορο και απαιτητικό και ένιωθα την ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου να μεγαλώνει. Κόλλησα ξαφνικά ακόμα περισσότερο πάνω του γιατί ήθελα να τον νιώθω όσο περισσότερο κοντά μου γινόταν. Συνέχισε να με φιλάει και αυτή τη φορά το χέρι του γλίστρησε μέσα από το σατέν μου σορτσάκι και το σλιπάκι μου κάνοντας με να αναστενάξω δυνατά.
Άρχισε να κουνάει το χέρι του βασανίζοντάς με και πλέον δεν μπορούσα καν να τον φιλήσω κανονικά διοτι απλά αναστέναζα μέσα στο στόμα του.  Ξεκόλλησα τα χείλη μου από τα δικά του και έθαψα το κεφάλι μου στον ώμο του γατζωνοντας τα νύχια μου στην πλάτη του.
"Γαμωτο σου Andrian" ψέλλισα αδύναμα και εκείνος γέλασε αυταρεσκα.
Ένιωθα πως θα έφτανα στην κορύφωση. Δεν άντεχα άλλο, τα πόδια μου έτρεμαν και τα ρούχα μου κόλλαγαν πάνω στο σώμα μου.
"Andrian νομίζω θα -" πήγα να πω αλλά ξάφνου έβγαλε αποτομα το χέρι του από την περιοχή μου και κλαψούρισα. Τον ήθελα τόσο πολύ.. Άρχισα να τρίβομαι απελπισμένα πάνω του προσπαθώντας να κάνω την ενόχληση που ένιωθα ανάμεσα στα πόδια μου να φύγει και εκείνος γέλασε.
"Τι έγινε Violet; "ρώτησε και εγώ τον κοίταξα όλο παράπονο.
"Σε παρακαλώ συνέχισε,μην με αφήνεις έτσι." τον παρακάλεσα λαχανιασμενη και τότε ήταν που με γύρισε με  την πλάτη μου προς το στρώμα και ανέβηκε από πάνω μου. Έβγαλε γρήγορα τα λεπτά μου ρούχα και αφού αφαίρεσε και τα δικά του έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο δίπλα και το φόρεσε βιαστικά. Μπήκε μέσα μου και ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται απότομα. Είχα ξεχάσει πόσο υπέροχη είναι αυτή η αίσθηση. Συνέχισε να κάνει εισχωρήσεις μέσα μου και τα νύχια μου είχαν καρφωθεί στην πλάτη του χαραζοντας κόκκινα μονοπάτια. Τα χείλη του επιτέθηκαν στο στήθος μου,τα χέρια μου μετακινήθηκαν στο σεντόνι και γραπωθηκα από το απαλό ύφασμα.
Μετά από λίγο τελειώσαμε και οι δυο και άφησα το σώμα μου να μείνει στο κρεβάτι. Ήμουν ένα ιδρωμένο και κουρασμένο χαος.
*εδω τελειώνει η σεξουαλική σκηνή λολ *
"Μου έλειψες ,μικρη " είπε και πήρε στα δάχτυλά του μια τούφα από τα μαλλιά μου.
Ήμασταν και οι δυο εξουθενωμένοι ,αλλά ένα αστραφτερό χαμόγελο στόλιζε τα πρόσωπα και των δυο μας. Το δωμάτιο ήταν πολύ ήσυχο και ο χαμηλός φωτισμός έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ρομαντική και χαλαρωτικη.
"Και εμένα μου έλειψες." είπα και κουλουριάστηκα στο στήθος του.
Η καρδιά του άρχισε να χτυπά πολύ γρήγορα.
"Θυμάσαι τι μου είχες πει εκείνη την μέρα; "τον ρώτησα αναπολώντας εκείνη την βροχή,εκείνο το απόγευμα.
"Όχι τι; "είπε παιχνιδιάρικα και τον τσίμπησα στο μπράτσο .
"Βλάκα κόψεε, ξέρεις τι εννοώ "είπα και μούτρωσα δήθεν.
"Σταμάτα βρε γκρινιάρα" είπα και με φίλησε στο κούτελο.
"Σ' αγαπώ " είπε ξαφνικά και ένιωσα την καρδιά μου να χάνει έναν χτύπο.
"Και εγώ σ αγαπώ" είπα και χαμογέλασα σαν μικρο παιδί.
"Πες το πάλι. " απαίτησε.
"Ποιο να πω πάλι; δεν καταλαβαίνω; "είπα και κοίταξα το ταβάνι αδιάφορα. Αμέσως με μια κίνηση άρχισε να με γαργαλάει παντού και τα γέλια μου γέμισαν τον χώρο.
"καλά καλα " είπα λαχανιασμενη για άλλη μια φορά.
"Σ αγαπώ" είπα.
"Σκάστε γαμω το σπίτι σας βραδιάτικα να κοιμηθώ... Είμαι και εγώ σ'αυτό το σπίτι αν το θυμάστε. Που μου την έχετε δει όλοι ότι παίζεται σε ρομαντική κομεντί. Άι στο λουσιφερ νυχτιάτικα. "άκουσα την φωνή της Άννας που κοπάναγε εκνευρισμένα τον τοίχο και φώναζε.
Σκάσαμε στα γέλια. Με τράβηξε πάνω του και αφού μας σκέπασε έσβησε τελείως το φως.
"Κοιμήσου μικρη αύριο μας περιμένει όλους μια πολύ δύσκολη μέρα. " εγνεψα θετικά και ψιθύρισα ένα "καληνύχτα".
Έκλεισα τα μάτια μου και αφού άκουσα την ανάσα του να σταθεροποιείται τελείως προσευχήθηκα σιωπηλά να πάνε όλα καλά.

Heyyy πατάτες τηγανιτές... Τι κάνετε? Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό κεφαλαιοο ❤😏

Ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλιά σας ❤😝

Πατήστε το αστεράκι με βοηθάει ❤😊

Φιλιά πολλά αγάπες

Angel,who? ✔️Where stories live. Discover now