"Τώρα μιλάς σωστά μικρή "

266 40 25
                                    

Previously:
-μας γκάστρωσες-
-αρουραίος είναι αυτό;-
-Η Violet θέλει να πάρει εκδίκηση από την οικογένεια της Violet-
-Inception? -😂😂😂

Now on 'Angel who? '

"Εκδίκηση;Μα πίστευα πως αυτή η ιστορία είχε λήξει.... Ειδικά εφ όσον είχε γίνει η δική και δικαιώθηκε η άτυχη Violet." είπα σκεπτικα.
"Δεν καταλαβαίνω." συνέχισα μόνη μου και έκατσα στο κρεβάτι με το βλέμμα του Lucifer να παρακολουθεί κάθε μου κίνηση.
"Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τι δουλειά έχει ο Luc να ασχολείται με υποθέσεις των ανθρώπων. Και πόσο μάλλον να τους προειδοποιει κι όλας. " είπε ο Andrian και κοίταξε τον Luc περιμένοντας μια καλή απάντηση.
" Κοιτάξτε εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να μην υπάρχουν αναταραχές σε κανέναν από τους δύο κόσμους. Γιατί προφανώς εάν υπάρχει θέμα στον ανθρώπινο κόσμο και κυρίως θέμα που έχει προκαλέσει κάποιο ουράνιο ων τότε θα πρέπει να ασχοληθώ εγώ ακόμα περισσότερο, και δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν σας η γραφειοκρατία; Ε έτσι ούτε και για μένα είναι ευχάριστο όλο αυτό,αν και μεταξύ μας τώρα σε ποιον δεν αρέσει λίγο καλό δράμα;" είπε ψιθυρίζοντας την τελευταία πρόταση.
"Γιατί όμως να μας προειδοποιήσεις;" επέμενα εγώ.
"Γιατι Violet jr ,είσαι αρκετά ξεχωριστή και έχεις δυνάμεις οι οποίες θα μπορούσαν να αναταράξουν την ισορροπία των δύο κόσμων. Σκέψου ότι μόνο και μόνο κουνώντας το δεξί σου χέρι μπορείς να αφανίσεις μια ολόκληρη χώρα. Έχεις δυνάμεις που οι δαίμονες θα μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν."
Είπε πλησιάζοντάς με και γερνοντας το σώμα του ακόμα πιο κοντά μου. Το βλέμμα του σε υπνωτιζε για πλακα.
"Που σημαίνει ότι αποτελώ απειλή ακόμα και για σένα. Έχω δυνάμεις που θα μπορούσαν να βλάψουν ακόμα και εσένα... Γι αυτό σε νοιάζει τόσο. "
Μουρμουρισα, έχοντας καταφέρει μετά από τόση ώρα να βγάλω άκρη.
"Τώρα μιλάς σωστά μικρή. " είπε χαϊδεύοντας απαλά τα μαλλιά μου.
"Είπαμε κοντά τα χέρια σουυυ." είπε ο Andrian χτυπώντας νευρικά τα δάχτυλα του πάνω στο πόδι του.
" Νταξει σορρυ. Αλλά όπως και να το κάνουμε η δεσποινίς Violet από δω εκτός από πανίσχυρες δυνάμεις είναι και ιδιαίτερα ελκυστική. " είπε και κοκκίνισα.
"Ναι αλλά πρόσεχε γιατί η δεσποινίς Violet έχει σχέση και συγκεκριμένα με τον γιο σου. Έλεος, Luc! Πόσο λιγούρι είσαι δηλαδή;! " είπα αγανακτισμένος ο Andrian,ήρθε κοντά μου και τραβώντας με από το χέρι με σήκωσε από το κρεβάτι.
"Λοιπόν το θέμα είναι πως η Violet είναι πολύ αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και όσες φορές έχω προσπαθήσει να της αλλάξω γνώμη δεν τα καταφερα και στο λέω εγώ, ο ίδιος ο διάβολος! Φαντάσου δηλαδή!"
Είπε με αγανάκτηση.
"Και εμείς πως θα καταφέρουμε να την μετά πείσουμε; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πολεμήσω καμιά στρατιά από χιλιάδες δαίμονες."
Ρώτησα και ήλπιζα να πάρω μια ικανοποιητική απάντηση.
"Αρχικά ίσως και να μπορούσατε να τις μιλήσετε. Ίσως εσάς να σας ακούσει.Αλλιως αν ξανά προσπαθησει να σας "επιτεθεί" θα πρεπει να περάσετε στην αντεπίθεση, όσο δυσάρεστο και αν ακούγεται. " είπε ο Luc και κοίταξα τον Andrian ο οποίος σήκωσε τα χέρια του και κούνησε το κεφάλι του κάπως εκνευρισμένος.
" Να μας ξανά επιτεθεί;" ρώτησα και ο Luc μου έδωσε το πιο περίεργο βλέμμα.
"Γιατί εσύ ποιος νομίζεις ότι έβαλε αυτούς τους δυο δαίμονες να σε σκοτώσουν;Γιατι αν νομίζεται ότι το έκανα εγώ, πρώτον με προσβάλλεται και δεύτερον δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. " είπε εκείνος και πήρε την πιο θιγμένη έκφραση του.
"Άρα χρειαζόμαστε σχέδιο. " ειπε ο Andrian και ο Luc κούνησε θετικά το κεφάλι του.

Angel,who? ✔️Where stories live. Discover now