Πως μπόρεσες;

315 56 33
                                    

Τηλεμεταφερθηκαμε σπίτι.. Ουαου κάθε φορά ο Andrian μου φυλάει και από μια καινούρια έκπληξη.. Τι να πω..
Στηρίχτηκα στο γραφειο του δωματίου μου και έσκασα ένα γελάκι.
Κοίταξα τον Andrian ο οποίος γέλασε με την σειρά του.
Είναι η πρώτη φορά που χτυπάω κάποιον τόσο δυνατά και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση.. Του άξιζε. Η Stef θα ήταν περήφανη.
"Πάντως μικρή δεν περίμενα να είσαι τόσο άγρια." είπε και με πλησίασε,πριν προλάβω να ξανά στεναχωρηθώ,με τα χέρια του στις τσέπες.
"Τι να κάνουμε,εχω και κρυφά ταλέντα. " του είπα χαμογελώντας αθώα.
"Α ναι Ε;" είπε και πλέον η πλάτη μου ήταν κολλημένη στο γραφείο μου και τα χέρια του δεξιά και αριστερά από την μέση μου. Πίεζε το σώμα του πάνω στο δικό με αποτέλεσμα να με εγκλωβισει για τα καλά.
"Μμμ"του απαντησα και κουνησα αργά το κεφάλι μου. Τον κοίταξα στα μάτια βρισκόμασταν πλέον πολύ κοντά. Αμέσως έστρεψε το βλέμμα του προς την κλειστή πόρτα του δωματίου μου.
"Οι γονείς σου και η αδερφή σου που είναι;" ρώτησε αρκετά σιγά.
"Στην δουλειά και οι τρεις." απάντησα ξέροντας που το πάει.
"Και πριν ρωτήσεις ναι θα είναι για πολλές ώρες ακόμα .. Μάλλον θα γυρίσουν αργά το βράδυ. "απάντησα και του χαμογέλασα πονηρά ακουμπωντας τα χέρια μου στο στήθος του τρυφερά.
Αμέσως επιτέθηκε στα χείλη μου. Το φιλί του αρκετά απαιτητικό και κτητικό, θα μπορούσα να το κάνω αυτό για ώρες.
Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τα χείλη μου.
"Σε θέλω" είπε κοφτά προσπαθώντας να ελέγξει την αναπνοή του.
"Ναι και εγώ αλλά που κολλάει αυτό τώρα;" απάντησα κάνοντας την χαζή.
"Όχι δεν κατάλαβες.. Σε θέλω.. Τώρα" είπε και άρχισε να πιπιλαει τον λαιμό μου κάνοντας με να αναστενάξω.

Αγαπητοί αναγνώστες μου ετοιμαστείτε γτ αυτό το πάρτ θα είναι αρκετά.. Ναι αρκετά τέλος πάντων.. Νομίζω ότι πλέον έφτασε η ώρα για το αναμενόμενο.. Enjoy ανώμαλες πατάτες μου.

Τύλιξα τα πόδια μου στην μέση του και με μετέφερε στο κρεβάτι. Χάιδευε όλο μου το σώμα τόσο τρυφερά και με τόσο πόθο,δεν έχω ξανά νιώσει έτσι ποτέ. Αφού καθησα στο κρεβάτι απομακρύνθηκε για λίγο από το φιλί μας και έβγαλε την μπλούζα του. Το σώμα του σαν Αρχαίου Έλληνα Θεού. Θα μπορούσα να τον χαζευεω για ώρες ολόκληρες. Το χαμόγελο του με ξύπνησε από τις έντονες σκέψεις μου. Αμέσως πλησίασε και μου με γρήγορες κινήσεις μου αφαίρεσε την μπλούζα και έπειτα το παντελόνι. Έμεινε να με χαζεύει κάτι που έκανε όλο μου το σώμα να πάρει φωτιά. Πλησίασε το πρόσωπο του κοντά στα πόδια μου και άρχισε να φιλάει το εσωτερικό των μοιρών μου μέχρι και λίγο πριν την περιοχή μου. Οι αναστεναγμοί μου γέμιζαν τον χώρο. Το εξόγκωμα στο παντελόνι του είχε γίνει ακόμα πιο έντονο.Με αργές κινήσεις αφαίρεσε τα εσώρουχά μου και πλέον βρισκόμουν ευάλωτη μπροστά του. Πλησίασε πιο κοντά μου και με το χέρι του έβαλε μια τουφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου. Όταν αφαίρεσε και εκείνος το εσώρουχό του τα μάγουλά μου είχαν πάρει φωτιά. Κοίταξα αλλού αλλά εκείνος έβαλε το πρόσωπο μου μέσα στις παλάμες του και με γύρισε ωστε να τον κοιτάζω. Αφού πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Με ξάπλωσε απαλά στο κρεβάτι και τοποθετώντας τα χέρια του στα γόνατά μου άνοιξε μαλακά τα πόδια μου. Ξεκίνησε να με φιλάει παντού κάνοντας με να ανασαίνω βαριά και με δυσκολία. Βρισκόταν πλέον από πάνω μου και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν το πόσο πολύ τον ήθελα. Λίγο πριν εισχωρήσει μέσα μου έβαλα τα χέρια μου στα μαλλιά του πειράζοντας τις ατίθασες μελαχρινές τούφες του,ήταν πανέμορφος.
"Είσαι σίγουρη οτι-" πήγε να πει αλλά τα χείλη μου πάνω στα δικά του τον σταμάτησαν.
"Κόψε το μελό αν δεν ήθελα δεν θα βρισκόμασταν εδώ τώρα" του είπα αργά και αισθησιακα. Το βλέμμα του έδειχνε έκπληξη. Μετά από λίγο όμως η έκφρασή του άλλαξε σε πονηρή και τέρμα ελκυστική. Εισχωρησε αργά μέσα μου κάτι το οποίο με έκανε να αναστενάξω. Τα χέρια μου στα μαλλιά του τα δικά του χέρια στην μέση μου και από κει σε όλο μου το σώμα. Συνέχισε τις εισχωρήσεις και πλέον οι αναστεναγμοί και των δυο μας ηχουσαν στο δωμάτιο.
"Γαμωτο σου Violet"τον άκουσα να μουρμουρίζει και χαμογέλασα. Άκουγα τους αναστεναγμούς του οι όποιοι μπλέκονταν με τους δικούς μου. Πλέον ο ρυθμός του ήταν πιο γρήγορος και οπου να ναι θα έφτανα στην κορύφωση. Το όνομα του έσταζε από τα χείλη μου. Τον άκουγα να ψιθυρίζει το δικό μου σαν προσευχή.
Το σώμα μου τεντωθηκε απότομα και τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν.
Τον ένιωσα να τελειώνει λίγο μετά από μένα και αφού αφαίρεσε το προφυλακτικό και το πέταξε με επιτυχία στον κάδο στην άλλη άκρη του δωματίου και έβαλε το εσώρουχό του ξάπλωσε εξουθενωμένος στο κρεβάτι. Εγώ φόραγα πλέον το εσώρουχό μου και την μπλούζα του μυρίζοντας το άρωμά του.

Angel,who? ✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن