0.3

36 7 0
                                    

İletişim için instagram:Hidrandro

Anonimsi: Hey cici kız naber

Lollipop: Cici miğ?

Anonimsi: Oysa bana seni çok hatılatıyor.

Lollipop: Demek bir şey beni
hatırlatıyor😁

Anonimsi: Niye hemen böyle yargıya kapıldın ki lolli ?

Lollipop: Ben kapılmadım sen
söyledin.

Anonimsi: Hatırlatıyor cici kız

🌼

Sınıfa girdiğimde gözüm her zaman ki gibi yine kendi başına oturan Barış'a takıldı. Adının o olduğuna bile emin değilim ama neyse. Sınıfta kimseyle konuştuğunu görmedim. Tenefüslerde başını sırasından kaldırmıyor ögle aralarında ise ortalıktan aniden kayboluyordu. Onu gün geçtikçe daha çok merak ediyordum. Ders bittikten sonra yerimden kalktım. Yağız her zaman ki gibi yanıma gelip beni kolunun altına aldı. O benim tek arkadaşımdı. Onunla ortaokuldan beri arkadaştık ve hala sürüyordu. Gözüm Barış'a kaydığında kafasını ilk defa sıraya koymamış Yağız ile bana bakıyordu. Ne! Bana mı bakıyordu? Kalbim dört nala hızlanırken yüzümü aptal bir tebessüm kapladı. Göz göze geldiğimizde beni umursamadan kafasını sıraya gömdü. Derin bir nefes alıp Yağız ile kantine inemeye başladık. Koridorda herkes rutin olarak Yağız'a bakıyordu. Yağız bu okulda olan en yakışıklı erkek sıralamasındaydı. Canım arkadaşım her zaman ki cooluğunu koruyordu. Bakışlardan ben de nasipleniyordum ama ne derece iyi baktıkları meçhul. Kantine vardığımızda Yağız hemen sıraya geçip bana lolipop ve çilekli süt aldı. Keyifle gülümseyip çilekli sütümü içmeye başladım. Beraber sınıfa çikarken elimdeki lolipopu Yağız'a uzattım. Yağız göz devirip lolipopumu açtı.

"Beni ne zaman azaat edeceksin bu hizmetçilik işinden premsesim?"

Düşünüyormuş gibi sesler çıkarıp büyük bir kahkaha atıp konuşmaya başladım.

"Hiç bir zaman premsim."

Sinirli bir nefes alıp o da kahkahama eşlik etti. Beni kendine çekip saçıma öpücük kondurdu. Yağız benim abim gibiydi. Ne zaman başıma iş alsam hep paçamı o kurtarırdı. Ona öpücük atıp iştahla hem sütümü içip lolipopumu yemeye devam ettim. Sınifa vardığımda tenefüs bitiş zili çalmıştı. Sınıfa girdiğimizde Barış yine bir değişiklik yapıp kafasını kaldırmış bize bakıyordu. Göz göze geldiğimizde kafasını camdan tarafa çevirdi.

(6 Saat Sonra)

Sonunda ders bitiş zili çaldığında hızla çantamı toplamaya başladım. Kafam eğik sıradan çıkarken birden dengemi kaybettim. Kendimi yere düşmeye hazır sımsıkı gözlerimi kapattığımda kendimi bir bedene yaslanmış hissettim. Yüzüme değen ılık nefesle sımsıkı kapattığım gözlerimi açtım. Barış kehribar gözlerini yüzümde gezdiriyordu. İstemsiz derin bir nefes aldığımda tarçın ve odun karışımı koku doldu burnuma. Afallamış duygudan kurtulup kendimi geriye çektim.

"Teşekkür ederim beni kurtardığın için."

Barış hala ellerini belimde tutup son kez yüzümü süzdü.

"Rica ederim."

Barış yanımdan çekip gittiğinde hala kendime gelememiştim. Onun göz rengini ilk defa bugün görmüştüm. Kehribar gözlü çocuk.

🌼

Vote ve  yorumlarınızı eksik etmeyin.

                             Bar&Cem

Bu kişilerin kim olduğu aklınıza takılmasın ilerleyen zamanlarda göreceksiniz.💜

KEHRİBAR|TextingWhere stories live. Discover now